Dişi kuşa erkek seçimi

Ferhatbaşol

iyikus.com Üyesi
Merhaba 3*4 tane petshopcuya gittim benim dişi albinom var baya kızıştıgını gözlemledim ama ayrı kafalardan sesler cıkıyor kimisi dişiyi getir erkeği kendi seçsin diyor kimisi kızışan bi erkek at icine anlasırlar diyor bu işin dogrusu nedir arkadaslar ayrıca benimde bildiğim kuşlar hassas hayvanlar eşini kendi secmesi gerekir diye düşünüyorum ne yapmak lazım

Evet dediğiniz gibi büyük bir kafes alın lakin kuşlar biraz ayrı dursun.Eve yeni gelen kuşu izole edin.İç parazit tedavisi uygulayın daha sonra aynı kafese alırsınız.Birde çok tüy döküyorlar demişsiniz o zaman kaliteli b kompleksler tüy dönemlerinde yardımcı olur;
Med Tollyamin Forte,Bt Amin Forte,Muta-Vit iyi ürünlerdir.Bölünmüş olarak Gr Pet Ürünlerinden alabilirsiniz.

Oyla 0
Erkek albino bulmak zor olabilir. Bu arada dişi çok kızgın ama baskın karakterli gibi gelmedi. Orta şeker diyelim. Kafes konusunda ise şuan ki üretim için uygun değil. Dikdörtgen kafesler tercih edilmeli.

Oyla 0
Erkek albino bulmak zor olabilir. Bu arada dişi çok kızgın ama baskın karakterli gibi gelmedi. Orta şeker diyelim. Kafes konusunda ise şuan ki üretim için uygun değil. Dikdörtgen kafesler tercih edilmeli.
Sizce cins olarak erkek albino ile daha mı iyi anlaşır yoksa her hangi bir erkek de olur mu dikdörtgen kafes bakacagım folluk da alacagım onu hangi aşamada koymam gereki r

Oyla 0

Bu kafes 10 numara olur.

Oyla 0
Erkek albino aldım büyük bi kafes aldım suan yan yana koydum kafesleri yeni aldıgım erkek suan kafesin alt kısmında duruyor sanırım alısma süreci ayrıca sitraks aldım onu kuşun suyuna mmı koyacağım acaba

Oyla 0
Erkek albino aldım büyük bi kafes aldım suan yan yana koydum kafesleri yeni aldıgım erkek suan kafesin alt kısmında duruyor sanırım alısma süreci ayrıca sitraks aldım onu kuşun suyuna mmı koyacağım acaba
Tam dolu suluğa 5 damla damlatıp verin. İlaçlı suyu 6 saatte bir tazeleyin. Sadece 2 gün kullansanız yeterli. Ardından 10 gün sonra tekrar 2 günlük bir uygulama yapılıyor.. İkisini de uygulayabilirsiniz.Ayrıca kafes fotoğrafını rica etsem atabilir misiniz?

Oyla 0
Tam dolu suluğa 5 damla damlatıp verin. İlaçlı suyu 6 saatte bir tazeleyin. Sadece 2 gün kullansanız yeterli. Ardından 10 gün sonra tekrar 2 günlük bir uygulama yapılıyor.. İkisini de uygulayabilirsiniz.Ayrıca kafes fotoğrafını rica etsem atabilir misiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 12045

Oyla 0
Henüz ufaklar. Her ikisinin de zamanı var. Erkek gibi görünüyor ama yakından bir fotoğraf lazım, ceresi bize dönük şekilde. Birde gagasında bir problem mi var*

Oyla 0
Geri