cennet_kuşu
iyikus.com Üyesi
Teşekkür ederim. Nerden alabilirim peki? Ve nasıl kullanmam lazım?Bakteriyel bir dışkı gibi görünüyor. Baytril, bactrim, sulphamazethine gibi ilaçlardan biri kullanılabilir
Yok. Gayet sağlıklı. Hiç bir sorun gözükmüyor. 3 gün entrobac kullanmamı önerdiler. Bugün ikinci günü ve yeşil sıvı azaldı. Hala alışma sürecinde galiba. Stres falan yapıyor olabilir diye düşündüm. Watch unnamed | StreamableKuşunuzda başka belirti var mı sadece dışkısı mı bozuk hastalıkları tanıma açısından sordum
Maşallah çok tatlı yer değişikliğinde de dışkı değişimleri normal olabilir ama hocalarımız daha iyi bilir bir de dışkısı iyi görünmüyor yoğun yeşil akıntı var dışkı da o azaldı mı lekelenmesi. Siz yine iyice bir gözlemleyin dışkısı böyle olup hastalığını gizleyen kuşlar varYok. Gayet sağlıklı. Hiç bir sorun gözükmüyor. 3 gün entrobac kullanmamı önerdiler. Bugün ikinci günü ve yeşil sıvı azaldı. Hala alışma sürecinde galiba. Stres falan yapıyor olabilir diye düşündüm. Watch unnamed | Streamable
Keyfi yerinde hep maşallah
Bugün ikinci günümüz entrobac veriyorum. Üç gün üst üste vericem. Düzelme oldu dışkısında sanki. Yeşil sıvı azaldı. Üçüncü günün sonunda bakicaz artık İnşallah tamamen düzelir.Maşallah çok tatlı yer değişikliğinde de dışkı değişimleri normal olabilir ama hocalarımız daha iyi bilir bir de dışkısı iyi görünmüyor yoğun yeşil akıntı var dışkı da o azaldı mı lekelenmesi. Siz yine iyice bir gözlemleyin dışkısı böyle olup hastalığını gizleyen kuşlar var