Merhaba, 1,5 yaşlarındaki dişi muhabbet kuşumun bir süredir dışkılarında problem var, önce tüy dönemine yordum ve geçeceğini düşündüm ancak sorun devam etmekte. Bu arada sanki su tüketimi arttı gibi ama çokta emin değilim, beslenmesi akdarı ve sarı darı ağırlıklı olarak çok az sayılacak kadarda pelet yem yedirmeye çalışıyorum ama oranı gerçekten çok çok az denecek kadar.Sebze yeme inadını kırmaya çalışıyorum çok nadir de olsa çok az salatalık veya kıvırcık yiyor gibi.Sıklıkla kalamar kemiğine dadanıyor sanki yemiyorda gagalıyor gibi (videoyu ekledim)
Dışkıları değerlendirmenizi rica ediyorum.Sizce veterinere götürmeli miyim? En son 1,5 ay önce götürdüğümde film çekilmişti ve yaklaşık 5 ay öncede kursaktan test yapılmıştı, birşey çıkmamıştı.Birde son dönemde yem kabına sık sık uğruyor gibi önceden sanki bir kere yiyip gezinip çok sonra gelip yeme hanlesi yapıyordu.şimdilerde çok az yiyor ,sonra 5 dk sonra gelip tekrar biraz da ha ymesi gibi.Sanki birden yiyip zorlanmayımda yavaş yavaş yiyim psikolojisi sanki Kuşumu sağlıklı bir hale taşıyabilirsem yanına bir eş alıp mutlu olmasını sağlamaya çalışacağım.
yorumlarınızı rica ederim.
https://streamable.com/h4914g
Watch 26 | Streamable
Watch 23 | Streamable
Watch 25 | Streamable
Watch 24 | Streamable
Watch 22 | Streamable
Dışkıları değerlendirmenizi rica ediyorum.Sizce veterinere götürmeli miyim? En son 1,5 ay önce götürdüğümde film çekilmişti ve yaklaşık 5 ay öncede kursaktan test yapılmıştı, birşey çıkmamıştı.Birde son dönemde yem kabına sık sık uğruyor gibi önceden sanki bir kere yiyip gezinip çok sonra gelip yeme hanlesi yapıyordu.şimdilerde çok az yiyor ,sonra 5 dk sonra gelip tekrar biraz da ha ymesi gibi.Sanki birden yiyip zorlanmayımda yavaş yavaş yiyim psikolojisi sanki Kuşumu sağlıklı bir hale taşıyabilirsem yanına bir eş alıp mutlu olmasını sağlamaya çalışacağım.
yorumlarınızı rica ederim.
https://streamable.com/h4914g
Watch 26 | Streamable
Watch 23 | Streamable
Watch 25 | Streamable
Watch 24 | Streamable
Watch 22 | Streamable