dışkıda yem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Betül y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Betül y

iyikus.com Üyesi
merhaba, kuşumun dışkısında ilk defa böyle bişi görüyorum.Neyden kaynaklı olabilir bu
haftada 2 defa probiyotik kullanıyorum, arada yumurta yiyor. Öneriniz üzerine gerwit vitamin sipariş vermiştim biraz gecikti kullanamadım.
kuş kumunu yiyor petshop dan almıştım.
kumunu da gritli kömürlü olarak değiştim henüz yemedi. Enerjisinde yemesinde şu anlık bir problem yok.

video şuanda da ayağıyla kavga ediyor galiba.

Ekli dosyalar

Ayağıyla kavga etmiyor ayağıyla alakalı bir sıkıntısı var. Parazit de olabilir mantar da olabilir. Nörolojik sıkıntıya sebep olan bir hastalığı da olabilir. Ayrıca sindirim sıkıntısı da yaşıyor sindirilmemiş yem ona işaret ediyor
Kaç yaşında ? Ayağını net çekip paylaşır mısınız video daha iyi olur.

Son düzenleme:
Ayağıyla kavga etmiyor ayağıyla alakalı bir sıkıntısı var parazit olabilir mantar olabilir. Bir hastalığı da olabilir. Ayrıca sindirim sıkıntısı da yaşıyor sindirilmemiş yem var dışkısında.
Kaç yaşında ? Ayağını net çekip paylaşır mısınız video daha iyi olur.
5 aylık demişti petshop.
Ayağıyla alakalı bir sorunu olduğunu sanmıyorum çünkü öterken vs ayağını hep ayağa kaldırarak şarkı vs söylüyor oynuyor gibi.video video video video video

Evet ayağında sıkıntı Yok gibi ama kesin değil. Sağ ayağında pembemsi bir leke var orayı da kemirmiş olabilir. Ne zamandan beri sizde. Kuş stresli büyük ihtimalle. Hangi probiyotiği kullanıyorsunuz ?

Sindirilmemiş yem ne zamandan beri var ? Sinirlilik hali ne zamandan beri ? Genel besleme şekliniz nasıl detay verin biraz.
dışkısını sürekli kontrol ediyorum hep normaldi.geçen hafta duş iyi gelir dediniz iyi gelir diye üzerine su sıktım suyu sevdi.sıcak tuttum kuruyana kadar peteğin üstünde durdu.Ertesi gün biraz sulu dışkıladı patates verdim düzelmişti. dışkısında yem bu gün ilk defa gördüm. beslenme olarak yem harici pek bişi vermiyorum daha alışamadığı için bişi yemiyor.

Sindirilmemiş yem ne zamandan beri var ? Sinirlilik hali ne zamandan beri ? Genel besleme şekliniz nasıl detay verin biraz.
sinirlilik hali aslında genel olarak sinirli bir kuş değil gece gece uyurken ayağını çekmeye çalışınca biraz sinirlendi. onun haricinde ısırma durumu çok yok ama bazen anlamadığım şekilde sinirli olabiliyor. bu durumun da aynadan kaynaklandığını düşünüyorum odamda fazla ayna var ve dışarı çıkarınca ister istemez aynalara gidiyor bende almaya çalıştıkça agresifleşiyor.

video birde videdaki gibi tüylerini düzeltip sirkelendiğinde fotoğraftaki gibi kepek tarzında şeyler döküyor cildiye alakalı bir sorun olabilir mi acaba
Kepek olayı sultanlarda olur bir miktar ama aşırıysa cildi kuru diyebiliriz. Yaşadığınız bölgede nem oranı %40'ın altında mı ? Ondan olabilir. Esansiyel yağ karışımı ürünler var kullanmak fayda sağlar. Ama kepeği tamamen çözmez tabi. Olması gerektiği kadar devam eder.
Ayrıca enzim içerikşi bir probiyotik daha almanızı tavsiye ederim. Enzim ve prebiyotik içerikli olmalı.

Kepek olayı sultanlarda olur bir miktar ama aşırıysa cildi kuru diyebiliriz. Yaşadığınız bölgede nem oranı %40'ın altında mı ? Ondan olabilir. Esansiyel yağ karışımı ürünler var kullanmak fayda sağlar. Ama kepeği tamamen çözmez tabi. Olması gerektiği kadar devam eder.
Ayrıca enzim içerikşi bir probiyotik daha almanızı tavsiye ederim. Enzim ve prebiyotik içerikli olmalı.
nem oranı oldukça yüksek. probiyotik olarak ne önerirsiniz birde bölme ürün satılıyor orijinal ürünü nerden nasıl temin edebilirim ya da güvenilir olan bi site önerebilir misiniz acaba?

aşırı bi dökülmesi yok siz ayağıyla ilgili sorun olabilir diyince bende kepek belki bir sorundur diye düşündüm

nem oranı oldukça yüksek. probiyotik olarak ne önerirsiniz birde bölme ürün satılıyor orijinal ürünü nerden nasıl temin edebilirim ya da güvenilir olan bi site önerebilir misiniz acaba?
Karadenizpetten güvenle bölünmüş de alabilirsiniz. Mamaist ile ilgili olumlu dönüşler almıştım ama ben hiç alışveriş yapmadım.
Kanatlıoil sitesinden prozim plus alabilirsiniz çok geniş içerikli üründür.

Karadenizpetten güvenle bölünmüş de alabilirsiniz. Mamaist ile ilgili olumlu dönüşler almıştım ama ben hiç alışveriş yapmadım.
Kanatlıoil sitesinden prozim plus alabilirsiniz çok geniş içerikli üründür.
hocam bendekiyle bu probiyotiği aynı zamanda mı kullanacağım ne sıklıkta olması gerekiyor

merhaba, kuşumun dışkısında ilk defa böyle bişi görüyorum.Neyden kaynaklı olabilir bu
haftada 2 defa probiyotik kullanıyorum, arada yumurta yiyor. Öneriniz üzerine gerwit vitamin sipariş vermiştim biraz gecikti kullanamadım.
kuş kumunu yiyor petshop dan almıştım.
kumunu da gritli kömürlü olarak değiştim henüz yemedi. Enerjisinde yemesinde şu anlık bir problem yok.

video şuanda da ayağıyla kavga ediyor galiba.
Tekrarlarsa flaşsız resim çekebilir misiniz ?
Temel olarak sorunların temel sebeplerinden biride kuş kumunun ya yanlış kullanılması ya da hiç kullanılmamasıdır.
Grit Kuş kumunu nasıl kullanıyorsunuz.

Tekrarlarsa flaşsız resim çekebilir misiniz ?
Temel olarak sorunların temel sebeplerinden biride kuş kumunun ya yanlış kullanılması ya da hiç kullanılmamasıdır.
Grit Kuş kumunu nasıl kullanıyorsunuz.
kafesinde hep bulunuyor her hafta yeniliyorum ama dediğim gibi petshop dan aldığımda poşette vermişti kaliteli bişi değildi galiba. bende değişmek için gritli kömürlü kum aldım ama daha yemedi sonraki dışkıları da yem yoktu aynı fotoğrafın flaşsız halini koyuyorum.

Ekli dosyalar

Geri