dışkıda yem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Betül y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Betül y

iyikus.com Üyesi
merhaba, kuşumun dışkısında ilk defa böyle bişi görüyorum.Neyden kaynaklı olabilir bu
haftada 2 defa probiyotik kullanıyorum, arada yumurta yiyor. Öneriniz üzerine gerwit vitamin sipariş vermiştim biraz gecikti kullanamadım.
kuş kumunu yiyor petshop dan almıştım.
kumunu da gritli kömürlü olarak değiştim henüz yemedi. Enerjisinde yemesinde şu anlık bir problem yok.

video şuanda da ayağıyla kavga ediyor galiba.

Ekli dosyalar

Karadenizpetten güvenle bölünmüş de alabilirsiniz. Mamaist ile ilgili olumlu dönüşler almıştım ama ben hiç alışveriş yapmadım.
Kanatlıoil sitesinden prozim plus alabilirsiniz çok geniş içerikli üründür.

karadenizpet , akyolkardeşler, petmarketburada iyidir güvenilirdir. aklıma şu an gelmeyen 1-2 site daha var

mamaist'ten alışveriş yapmadım, yapmam da

Dışkıda yem görülmeye başlandıysa eğer biraz daha beslenmesini zenginleştirmelisiniz gibi düşünmelisiniz. Ara ara yemli yapması sorun teşkil etmezken düzenli şekilde yemli dışkılarsa ilaç kullanımı gerekiyor. Ek olarak kuş kumu gibi grit kumlar vb. takviyelere de başvurmak gerekir.

Ayrı günlerde her birinden haftada 2 kez. Prozim yarım suluğa 5 damla. Enterobac yarım suluğa mercimek tanesi kadar.
kuşum bu akşam da böyle bi dışkı yaptı anlamadım neden birden değişik şekillerde yaptığını video
dünden itibaren altına koyduğum peçete buda. aldığım probiyotik bu durumu çözer mi yoksa ilaç kullanması gereken bir durum mu acaba.

Ekli dosyalar

takip ediniz 1-2 güne dışkı duzelmezse ya da kuş kötulesirse antibiyotik gerekebilir
bazen boğazında bişi varmış gibi yapıyor esneme hareketi gibi belki kendini kaşıdıktan sonra toz vs kalıyor diye de olabilir ama sürekli yaptığı bişi değil ilk aldığımda veterinere götürmüştüm kuşa bakmadı ama söylediğimde kursak Mantarı olabilir dedi herhangi bişi vermedi kullanmak için
bende şüphelenmedim sizce neden yapıyor olabilir bu davranışı

şimdi böyle poposuna yapışmadan yaptı

Ekli dosyalar

bazen boğazında bişi varmış gibi yapıyor esneme hareketi gibi belki kendini kaşıdıktan sonra toz vs kalıyor diye de olabilir ama sürekli yaptığı bişi değil ilk aldığımda veterinere götürmüştüm kuşa bakmadı ama söylediğimde kursak Mantarı olabilir dedi herhangi bişi vermedi kullanmak için
bende şüphelenmedim sizce neden yapıyor olabilir bu davranışı

şimdi böyle poposuna yapışmadan yaptı
bu dışkı normal ancak dedigim gibi bir sure takip edin

konudan bagimsiz olarak kursak mantari supheniz varsa mikostatin surup kullanabilirsiniz. sistemik etkisi bulunmaz, kana karışmaz, hafif ve nispeten zararsız bir ilaçtır

Geri