Dışkıdaki gelişme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan betül.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

betül.

Yeni Üye
Merhaba hocam
Önceki aylarda da bir konu açmıştım burda dışkıdaki yem sorunu ile ilgili. Hesabın şifresini unuttuğum için yeni bir hesap açtım.
İlk zamanlarda sindirilmemiş yemler vardı dışkıda. sonrasında mantar vs olabileceğinden şüphelenip mantar ilacı ve antibiyotik kullanmıştık. Sorun düzeldi sanmıştım fakat yanılmışım. Selçuk hocamın yardımıyla karaciğer desteğine başkadık. İyi ilerleme kaydettik bu süreçte dışkıdaki yem sorunu çözüldü sadece renkli sıvı sorunu kalmıştı.6-7 ay boyunca düzenli olarak probiyotik ve destekleyici kullsndım dönüşümlü olarak.(prozim plus,vitsbol, agriton, entrobac+powerchol, sedochol, carni speed) şimdi son iki ay kullanmayı bıraktım vitamin vs hiç bişi kullanmadım ve dışkıdski koyu kahve sıvı daha açık sarımsı bi renge döndü enerjisi vs yerinde hatta arttı diyebilirim. Şuan kullanmamaya devam ederek kendi kendine düzelme sürecine devam mı etmeliyim? yoksa kullanmayı keserek hata mı ettim? Ama kestikten sonra gerileme olmayıp gelişmeler olduğı için iyi ilerleme keydettiğini düşünüyorum.

Ekli dosyalar

Eski nick'iniz neydi ? Eski konuya bir göz atayım.
Dışkılar daki düzelme takviyelerin kesilmesiyle değil bilakis takviye kullanmış olmanızla alakalı. Siz ağrı kesici etkisi beklentisinde olduğunuz için dışkıların anlık tepkilerini baz alıyorsunuz. Halbuki yanılıyorsunuz karaciğeri düzene sokmak çok uzun soluklu bir süreçtir.
Dışkılarda yem yok ama hala ideal dışkı da değil. Yerinizde olsam Carnisspeed, sedochol ve prozim plusla devam ederdim. Vitabol ise 1/3 doza düşürürdüm. Yemini de uyanmış şekilde yedirmeye alıştırırdım. Sürekli uyanmış tohumla devam ederdim. Hatta takviyeler arasına glisin takviyesini de eklerdim imkan varsa.

Dışkılar daki düzelme takviyelerin kesilmesiyle değil bilakis takviye kullanmış olmanızla alakalı. Siz ağrı kesici etkisi beklentisinde olduğunuz için dışkıların anlık tepkilerini baz alıyorsunuz. Halbuki yanılıyorsunuz karaciğeri düzene sokmak çok uzun soluklu bir süreçtir.
Dışkılarda yem yok ama hala ideal dışkı da değil. Yerinizde olsam Carnisspeed, sedochol ve prozim plusla devam ederdim. Vitabol ise 1/3 doza düşürürdüm. Yemini de uyanmış şekilde yedirmeye alıştırırdım. Sürekli uyanmış tohumla devam ederdim. Hatta takviyeler arasına glisin takviyesini de eklerdim imkan varsa.
Betül y kullanıcı adı Takviyeleri tamamen kesmeyi düşünmedim dediğiniz gibi ama aynı dozda mı vermeliyim her gün? Biraz ağır gelmiş olabilir belki diye düşündüm Çünkü

80zuu61.png - Hızlı Resim Merhaba selçuk bey ben muhhabbet kuşu.com dan sizin ile konuşuyorduk ama site bi süredir açılmıyo 8 yaşında bir muhabbet kuşum vardı dışkısında yem falan diyerek başlamıştık konuya uzun zamandır tedavi ediyoduk en sonda tollisan amphotericin b alın demiştiniz en az 20 gün 1 damla 3,4 damla su ile seyreltip şırınga ile yarısını sabah yarısını akşam damlatın ağızına demiştiniz tan 20 gün yaptım tuvalteindeki yem şuanlık kayboldu ama tüğ dökmesi hiç durmadı aralıksız bir tüp döküşü var yem yerkende öğürüyo demiştim onu hala yapıyo yenin içini eskiden çok bırakıyodu ama şuan azalttı çoğunluğunu yiyo

15 gün daha devam edin aynı tedaviye. Mama yeme alışkanlığı varsa mamasına yoksa Suyuna denflor alıp 50 ml suya yarısını katın. Ama suya katacak olursanız dibe çöküyor organizmalar. 4 saat kadar susuz bırakıp suyu sonra hazırlayın. Eğer fırsat varsa yine suyu kafesten alıp 3-4 saatte bir çalkalayarak verin.

Olumlu gelişme sadece dışkıdaki yemin kaybolması ve iştahının artması mı? Başka olumlu gelişme olmadı mı?
Olmadı
15 gün daha devam edin aynı tedaviye. Mama yeme alışkanlığı varsa mamasına yoksa Suyuna denflor alıp 50 ml suya yarısını katın. Ama suya katacak olursanız dibe çöküyor organizmalar. 4 saat kadar susuz bırakıp suyu sonra hazırlayın. Eğer fırsat varsa yine suyu kafesten alıp 3-4 saatte bir çalkalayarak verin.
denfloru aldırmıştınız mercimek tanesi kadar 50 ml suya demiştiniz birde diğer vitaminlerini ve probiyotik veriyorum ya bu denfloru haftada kaç veriyim

Olmadı

denfloru aldırmıştınız mercimek tanesi kadar 50 ml suya demiştiniz birde diğer vitaminlerini ve probiyotik veriyorum ya bu denfloru haftada kaç veriyim
Her gün verin ama denflor daki organizmalar dibe çöküyor. Ya mamasına ( yem değil mama ) katarak verin yada 3-4 saat susuz kaldıktan sonra suyu çalkalayarak verin ki hemen içsin. Hatta fırsat varsa her su içişini o şekilde yaptırın.

merhaba 15 gün doldu tüğ dökümü durdu ama hala tüğ lerini bazıları açılmadı ve bir kaç tüğ döküyo yine onun Dışında dışkısında yem yok yem yemesi iyi

15 gün amphoterisin mi kullandınız? Kuşun videosunu dışkı resimlerini ( en az 5-6 dışkı olsun ) paylaşın. Neler kullandığınızı, ne kadar süre ne dozda kullandığınızı detay atlamadan yazın.

15 gün amphoterisin mi kullandınız? Kuşun videosunu dışkı resimlerini ( en az 5-6 dışkı olsun ) paylaşın. Neler kullandığınızı, ne kadar süre ne dozda kullandığınızı detay atlamadan yazın.
g6jcbc1.jpeg - Hızlı Resim
Evet 15 gün boyunca amphoterisine devam edin demiştiniz ondan öncede 15 gün kullandıttırmıştınız 1 damla birkaç damla su ile seyreltip yarısnı sabah yarısını akşam verin demiştiniz onun ile birlikte hergün 50 ml suya mercimek tanesi kadar denflor koydum tüğ dökümü vardı aralıksız 2,3 aydır falan döküyodu yani ama durdu şimdilik tuvaletinde dün tekrar yem gördüm yem yerden o öğürmeyi yine yapıyo ama her yem yemede değil ama sık yapıyo yine onun dışında haftada 2 ,3 kere probiyotik ve multivitamin veriyorum carni speed ve sedechol de kullanıyorum ama bi düzen içinde değil son iki söylediğimi aklıma geldikçe kullanıyodum 5 damlanın üzerinde damlatmıyodum bişey olur diye birde uzun zamamdır yani hatta geçtiğimiz yazdan beri arada sırada ağzını açıp kapatma hereketi yapıyo onu sanırım hastalığından yapıyo onu söylemeyi unutmuşum yakalarsam onunda vidiosunu yüklerim ama çok sık salıyoruz yani günde 6,7 kere çıkıyor uçuyor ama ben bi aralar ona böyle biraz yorucu uçuş eğitimi yaptırıyodum dinlendirerek onu yaptırdığım zamanlar yem yerkenki kusma hareketini bırakmıştı ve ağzını açıp kapatma hareketinide yapmıyodu

Kuşta mantar veya megabacter vardıysa geçmiş. Ama karaciğer problemli. Karaciğeri destekleyecek ilerlemek gerek. Ama dozu az kullanırsanız etkisi olmaz. 15 gün boyunca Her gün yarım suluğa 10 damla sedochol ve carnispeed katarak verin. Sonra sedochol'ü 2 günde bire düşürün ama carnispeed her gün devam.
Powerchol varsa elinizde ondan da kullanın. Yoksa deve dikeni ekstresi içeren bir ürün alıp başlamanızı öneririm.

Kuşta mantar veya megabacter vardıysa geçmiş. Ama karaciğer problemli. Karaciğeri destekleyecek ilerlemek gerek. Ama dozu az kullanırsanız etkisi olmaz. 15 gün boyunca Her gün yarım suluğa 10 damla sedochol ve carnispeed katarak verin. Sonra sedochol'ü 2 günde bire düşürün ama carnispeed her gün devam.
Powerchol varsa elinizde ondan da kullanın. Yoksa deve dikeni ekstresi içeren bir ürün alıp başlamanızı öneririm.
Bu süreçte 10 günden sonramı probiyotiği suyuna ekliyim yoksa aynı suyamı elimde powerchol ve röhnfried entrobac var

Powerchol varsa elinizde ondan da kullanın. Yoksa deve dikeni ekstresi içeren bir ürün alıp başlamanızı öneririm

Powerchol varsa elinizde ondan da kullanın. Yoksa deve dikeni ekstresi içeren bir ürün alıp başlamanızı öneririm
Merhaba uzun zaman oldu siteye giriş yapamıyordum ama sorunu çözdüm muhabbet kuşumda tekrardan tuvaletinde yem başladı yukarıda attığım resinlerde neler kullandığım var bi düzene otutturmak istiyorum bu attığım resimde elimde olan vitamin ve ilaçlar var en son deve dikeni ektiresi demiştiniz onu aliyimmi düzenli bir takvim ve rutin oluşturmak istiyorum uzun zaman düzgün ilgilenemedim onunla sadece bu attığım listeye göre ilerledim birde bu resimdeki vitaminlerden prozim plusı bayadır kullanmadım tarihi geçmişti şimdide daha yeni carni speed bitti onuda tekrar satın aliyimmi detaylı yazarsanız sevinirim

Geri