Kanat çırpma

Kuşum az önce birden böyle zıplayıp göğsünü kaşımaya başladı ve böyle ses çıkarıyor. Arada yapıp bırakıyor. Göğsüne baktık bir şey yok gibi görünüyor neden böyle olabilir. Tüy döküm zamanında ve kepek dökülüyor![]()
Kanat çırpma
youtube.com
vilmectin yerine parazit spreyleri olur mu acaba. Bulunduğum yerde bulamazsam eğerO da olabilir, ama aniden sıçraması bana diğerini düşündürdü.
Vilmectin uygulamasını dikkatli yapmanız lazım, veteriner yaparsa daha iyi olur.
Olur ama kuşa dikkati şekilde kullanmanız lazım.Kafesin içini, kuşun vücuduna iyice baktım ama gözle görülür mü bilmiyorum. Vilmectin adlı ilacın iyi geldiğini okudum bu parazitler için kesin çözüm mü acaba varsa eğer bu ilacı kullanmak ve kafes temizliği dışında bir şey yapmam gerekir mi?
inşallah parazit yoktur. Göğsüne baktıgımda çok sayıda tüy kapsülü gördüm. İnşallah sadece
vilmectin yerine parazit spreyleri olur mu acaba. Bulunduğum yerde bulamazsam eğer
İnancım olsa çözebileceklerine bir dakika durmam. Ben biraz daha araştırayım teşekkürlerOlur ama kuşa dikkati şekilde kullanmanız lazım.
Ardap'ı öneririm, orjinalini bulabilirseniz ama hiç bir üretici kuşun üzerine direk sıkın demez. Sonuçta zehir sıkıyorsunuz. Kaş yapacam diye göz çıkarmak var..
Ama ne güzeli veteriner görmesi. Işık altında incelerse görür ne var ne yok. Ona göre çözer durumu.