Desteğiniz için teşekkürler lakin forum sitemizde herkes bu durumun bilincindedir. İlaçların karaciğer ya da diğer organlari etkilemesinden tutun, hangi etken madde ile tedavi edilebileceği konusunda çoğu üyemiz deneyim ve bilgi sahibidir. Konu çok fazla gariplestiginden mudahale etmem gerekti.
Sitede önerilen ya da daha doğru bir tabirle tedavi oluşturabilecek etken maddeli ilaç bilgisine erişilebilir bir çok platform bulunmaktadir.
Veteriner kaynaklari da üstelik açık seçiktir. Bu nedenle iyikus.com kurallari gereği bizim böyle bilgiler varken iletmeme durumumuz olamaz. İlaç kullanimi ya da temin etme durumu tamamen kullaniciya aittir. Zaten önerilen ürünlerin neredeyse tamamı veteriner hekimlerden temin edilebilecek ürünlerdir ve ilk olarak veteriner kontrolü öneriyoruz. Nereden ne şekilde ürün aldığı kısım bizi ilgilendirmiyor kullanıcının.
Hekim gelse de gerekli deneyimini aktarir, biz de tartışırız sorun değil
Yasal olarak bu tip bir paylaşım gizliliği söz konusu değildir.
Bazen ne yapmak istediğinizi göz ardi ediyorum, yardim icin destekle başlayıp, değişen tutuma şahit olunca yazmam gerekiyor. Neden reklam yapar gibi her defasinda sitenizden ve yeni açacağınız bilgilerden bahsediyorsunuz?
Söz gelimi kırmızı bit sorununu defalarca çözmüş biri olarak, yeni ya da bilinmeyen bir sorunmus gibi lanse etmeleri doğru bulmuyorum. Hafif reklam kokusu seziyorum Ronay ve bu beni çok rahatsiz ediyor. Sende yanlış anlama ve ne demek istediğimi bildiğini düşünüyorum. Sorun için yazılabilecek şeylere deginildi ve değerli üyemiz gerekli dönütu sağladığından konuyu kilitliyorum.