xelil sultan
iyikus.com Üyesi
Selam benim iki çift sultanim var yeni yumurtladilear ve kullukçada yatdilar ve 4 yumurtasi var 9cu gün oldu ve bugün erkek kuş dişiyi yuvaya sokmuyor ve bende korkuyorum yumurtalar gelişmez diye ne yapmaliyim
Banyo sorun olmaz ne zamandır izin vermiyor dişiler bir kaç saat girmedikleri olurEvt dolu yumurta bugünde erkeği banyo yaptirdim
Kullukçayı bitiriyimmiBanyo sorun olmaz ne zamandır izin vermiyor dişiler bir kaç saat girmedikleri olur
Beklemenizi öneririm papağanlarin bu davranışı ile ilgili bir bilgim yok Doğanay hoca görünce mutlaka yazar duruma göre hareket ederseniz umarım bu durum geçicidirKullukçayı bitiriyimmi
Bence bitirmeyin erkek tek başına giriyorsa bekleyin, ikiside girmiyorsa sıkıntı vardır diye düşünüyorum.Kullukçayı bitiriyimmi
Abi baya bir zaman oldu diye bilirim yumurtalara birsey olurmu 1 saat falanBence bitirmeyin erkek tek başına giriyorsa bekleyin, ikiside girmiyorsa sıkıntı vardır diye düşünüyorum.
Sorun olmaz Merak etmeyin bulunduğunuz yerde havalar nasıl odaları sıcak mi?Abi baya bir zaman oldu diye bilirim yumurtalara birsey olurmu 1 saat falan
Sorun olmaz
Odada normal bir hava varSorun olmaz Merak etmeyin bulunduğunuz yerde havalar nasıl odaları sıcak mi?
Evet bunu geçen kullukçadada yapmisdi ama yeniden çiflesmisdilerSultanlar için çok rastlanilan bir sorun bu maalesef
Bugün yine koymuyoror dişiyi yuvaya girmeyeSultan eşleri diğer bir çok minik kuşa göre yuvayı sırayla paylaşmayı seven kuşlar. Ancak bu kimi zaman kavgalı olabiliyor. Genelde böyle bir durum yaşanıyorken yuvayı açıp yumurtaların ısısını bir kontrol edin derim (dokunarak).
Yumurtanın içinde bir haraket var korkuyorum yavru soğukdan öler diyeKavga dövüş bir şekilde o kuluçka tamamlanıyor merak etme, inan ne yaptıkları belli olmuyor sultanların
O yüzden sabır önemli![]()
Bugün 10. gün oldu sanırım, yumurtayı elleyip kontrol etmeniz küstürmüş olabilir, şu anda hiç kuluçkaya yatmıyorlar mıYumurtanın içinde bir haraket var korkuyorum yavru soğukdan öler diye
Erkek izin vermiyorkiBugün 10. gün oldu sanırım, yumurtayı elleyip kontrol etmeniz küstürmüş olabilir, şu anda hiç kuluçkaya yatmıyorlar mı