xelil sultan
iyikus.com Üyesi
Selam benim iki çift sultanim var yeni yumurtladilear ve kullukçada yatdilar ve 4 yumurtasi var 9cu gün oldu ve bugün erkek kuş dişiyi yuvaya sokmuyor ve bende korkuyorum yumurtalar gelişmez diye ne yapmaliyim
Erkek yatıyor mu pekiErkek izin vermiyorki
Yok abi bazen içeri falan giriyo 1 2 dakka sonra yine çikiyoErkek yatıyor mu peki
Evt var kavqa hep dişiyi dövüyorBana kalırsa erkek kulukcayi bozacak gibi dururyor ama siz son ana kadar bekleyin
Papağanlarin anlamsız davranışları olabiliyor bazen.
kendi yatmadigi gibi dişiye de izin vermiyor kavga vs varmı aralarında
Görsel görebilir miyiz kafesin konumunu ve kuşların olduğuEvt var kavqa hep dişiyi dövüyor
Yok abi bazen içeri falan giriyo 1 2 dakka sonra yine çikiyo
Dolu yumurtalara yazık olacak gibi üzücü.Evt var kavqa hep dişiyi dövüyor
Bak ya yine aldi içeriye disiyi simdi aldiDolu yumurtalara yazık olacak gibi üzücü.
Bu kuluçkadan sonra ayırmak bir çözüm olabilir bir süre sonra tekrar birleştirip kuluçka denenebilir diye düşünüyorum.
Yok ben yeni baslamisim üretmeye 2 kusum var dah dorusu hediyye etdilerBaşka kuşunuz varmı kulukcada olan veya üretici tanıdığınız yumurtaları diğer kuşların altına sürebilirsiniz bu kulukcayi az zafiyet ile en iyi bu şekilde atlatabilirsiniz
İşte davranışlarına anlam verilemiyor maalesef, garantisi yok yumurtaların, en mantıklısı @İpek.s hocamın dediği gibi yumurtaları başka kuşların altına koymak, o da olmazsa bu şekilde beklemek ne olacağı belirsiz ama denemiş olursunuzBak ya yine aldi içeriye disiyi simdi aldi
Tamam hocam sağolun beklicem bakalim nolucak eğer yine erkek döverse artik çare yok kullukçayı bitiricemİşte davranışlarına anlam verilemiyor maalesef, garantisi yok yumurtaların, en mantıklısı @İpek.s hocamın dediği gibi yumurtaları başka kuşların altına koymak, o da olmazsa bu şekilde beklemek ne olacağı belirsiz ama denemiş olursunuz
He bide abi hala çok şükür yatiyo yumurtaya birsey olmusmudurİşte davranışlarına anlam verilemiyor maalesef, garantisi yok yumurtaların, en mantıklısı @İpek.s hocamın dediği gibi yumurtaları başka kuşların altına koymak, o da olmazsa bu şekilde beklemek ne olacağı belirsiz ama denemiş
Tamam hocam sağolun beklicem bakalim nolucak eğer yine erkek döverse artik çare yok kullukçayı bitiricem
Dostum bence 21-25 gün bekle ne olursa olsun çünkü bişey olup olmadığını anlayamıcaz, o günden sonra yumurtadan yavru çıkmazsa zaten kuluçkayı bitirmek zorunda kalacaksın. Garantiye almak en doğrusu şu anHe bide abi hala çok şükür yatiyo yumurtaya birsey olmusmudur
Tmm çok sağol abiDostum bence 21-25 gün bekle ne olursa olsun çünkü bişey olup olmadığını anlayamıcaz, o günden sonra yumurtadan yavru çıkmazsa zaten kuluçkayı bitirmek zorunda kalacaksın. Garantiye almak en doğrusu şu an