bu seviyede ayrılması iyi olmuş ama bebekleri takip ediniz.
Anne altına alıyor ama şimdilikbu seviyede ayrılması iyi olmuş ama bebekleri takip ediniz.
Yavrunun birisi 3 günlük biriside 8 günlük oldu şuan altında da hala dolu olan 3 tane yumurtası varbu seviyede ayrılması iyi olmuş ama bebekleri takip ediniz.
dengesiz aralıklar olmuş. Maalesef kayıplar olacaktırYavrunun birisi 3 günlük biriside 8 günlük oldu şuan altında da hala dolu olan 3 tane yumurtası var
Başka kuluçkada kuşum var yeni yattı onunda ilk yumurtası 22 aralıkta yumurtladı yumurtaları onun altona koysak nasıl olur 3 tane yumurta var kuluçkadaki kuşumunda 3 yumurtanın içi de dolu 22 Aralık'ta ilk yumurta 24 alırdık sonraki yumurta 26 Aralık'ta da 3 yumurtadengesiz aralıklar olmuş. Maalesef kayıplar olacaktır![]()
Bana kalırsa bahsettiğiniz kuşların altına kaydırın dolu yumurtaları. Bu yumurtalarda çıkacak olan küçük yavru 5-6 günlük olunca tekrar asıl annesinin yanına kaydırırsınız ikisini de.Başka kuluçkada kuşum var yeni yattı onunda ilk yumurtası 22 aralıkta yumurtladı yumurtaları onun altona koysak nasıl olur 3 tane yumurta var kuluçkadaki kuşumunda 3 yumurtanın içi de dolu 22 Aralık'ta ilk yumurta 24 alırdık sonraki yumurta 26 Aralık'ta da 3 yumurta
Şuan başka kuluçkada yatan kuşumun altına koydum O da zaten yeni yumurtlamıştı çıkan yavruları alıp tekrar annesinin altına mı koyayımKaydırma şansınız varsa eğer çok iyi. Ben de kaydırırdım böyle bir durumda. Zaten 1 tane büyüyen bebek olduğunda bile biliyorsunuz ki yumurtalar çok kirleniyor ve sağa sola atılabiliyor. Büyük yavrunuzun gözleri de muhtemelen çoktan açılmıştır. Yumurtaların bozulmasına neden olabilir bu hareketlilik ve kirlilik. Kayıpları önlemek bizler için önemli!
kaç günü kaldı kaydırılan bu yumurtaların?Şuan başka kuluçkada yatan kuşumun altına koydum O da zaten yeni yumurtlamıştı çıkan yavruları alıp tekrar annesinin altına mı koyayım
Birinin 1 haftası birtanesininde 9günü son yumurtanın da 11 günü kaldıkaç günü kaldı kaydırılan bu yumurtaların?
Yeni Kuluçkaya yatmış olan kuş olan yumurtasının içi dolu Maalesef Bugün de bir tane yumurtladı ama kavga ediyor dediğim kuşlarım yavruları da dövmeye başladılar O yüzden başka yavrusu olan kuşumun altına koydum Yavru daha küçüktü son çıkanı Şu an onu altını aldı besliyor bakıyorEpey varmış, mecbur kaydırmak gerekecek sonrasında da ancak çıkmış olan yavruların küçüğü 7 gün sonra neredeyse ara tüyünü yapmış olur. Ezme durumları yaşanabilirAşırı kontrollü ve dikkat ederek gitmek faydalı olabilir. Diğer kuşun yumurtaları dolu olmama veya henüz döllenmeme durumu söz konusu ise almak en sağlıklısı olacaktır
Epey varmış, mecbur kaydırmak gerekecek sonrasında da ancak çıkmış olan yavruların küçüğü 7 gün sonra neredeyse ara tüyünü yapmış olur. Ezme durumları yaşanabilirAşırı kontrollü ve dikkat ederek gitmek faydalı olabilir. Diğer kuşun yumurtaları dolu olmama veya henüz döllenmeme durumu söz konusu ise almak en sağlıklısı olacaktır
Banyo yapmayı sevmiyorlar O yüzden ben de fısfısa onlara uygun olarak su hazırlayıp fısfısla banyo yaptırıyorum normalde banyo olduklarını takıyorum ama banyo yapmıyorlar sevmiyorlar banyolumaşallah hepsine. kuluçka sürecinde bu tarz hızlı nefes olabilir özellikle yüksek sıcaklarda. Stresten olabildiği kadar uzak tutunuz. Ayrıca hafif nemli kalmış yeşilliklerde sunarsanız biraz ıslanmak hoşuna gidecektir. Ara sıra bir iki fıs temiz su da sıkabilirsiniz kafes dışından
Şu an Anneleri bakıyor 3 yavruya da bakıyor diğer bakmayan iki yavruyu da sahiplendi onları da besliyor bakıyor İnşallah yumurtadan çıkan kuşlarıma da kendi annesi sahip çıkarsa daha güzel olacak annesi sahip çıkmazsa Nasıl yapacağız yavrulara bakan kuşların yanına koysak sıkıntı olur mu anne tek başına besleyemediği için baba da yardım ediyor ona beraber besliyorlar bütün yavrularımaşallah hepsine. kuluçka sürecinde bu tarz hızlı nefes olabilir özellikle yüksek sıcaklarda. Stresten olabildiği kadar uzak tutunuz. Ayrıca hafif nemli kalmış yeşilliklerde sunarsanız biraz ıslanmak hoşuna gidecektir. Ara sıra bir iki fıs temiz su da sıkabilirsiniz kafes dışından