Talihsiz olmuş 
Neden erkenden yumurtayı kırma Olayları oluyor Hiçbir şeylerin de eksik etmiyoruz beslenmelerinde olsun vitaminleri ilaçları her şeylerini düzenli olarak kullanıyoruz da yeni aldım ben bu kuşumu arkadaşımın da bakımsız bir kuştu suyuna vitamin ilacı vermek yerine limon sıkmışlar biraz rahatsızlanmıştı Yeni Yeni düzeldi kuluçkaya yatırmayacaktım ama kendi kendine kuluçkaya yattı Yumurtaları da alamadım altında şu an düzenli olarak kullanıyorum ilaçlarını her şeyiniTalihsiz olmuş![]()
Talihsiz olmuş![]()
Yok değil iki üç gündür böyleHayır, ilerlemiş üst solunum yolu problemi gibi. Yumurta sürecinde değil demi?
Probiyotik versem olur muHayır, ilerlemiş üst solunum yolu problemi gibi. Yumurta sürecinde değil demi?
Bunlar varHayır, ilerlemiş üst solunum yolu problemi gibi. Yumurta sürecinde değil demi?
Hangi antibiyok kullanmamız gerekli acaba diğer kuşlarada geçer miTedavi gerektirir geciktirmeden. Takviyeler doğrudan işe yaramaz
Nerden bulabilirim eczanelerde varmı acabaDoksisiklin, eritromisin veya amoksisilin etken maddeli bir antibiyotik olabilir. Beşeri veya vet ürünü olur.
Bu ilaç ne işe yarıyor acabaDoksisiklin, eritromisin veya amoksisilin etken maddeli bir antibiyotik olabilir. Beşeri veya vet ürünü olur.