Erkek muhabbet kuşu eşini dövmesi

Nurdan ŞAKACIER

iyikus.com Üyesi
Erkek muhabbet kuşum eşi ile ilgileniyordu ama iki gün önce aniden kavga ettiler dişi kuşu altına alıp dövüyordu zorla ayırdık ondan sonrada erkek kuşum dişi kuş yanına yaklaşınca dövmek istiyor dişi kuşum iki tane yumurtası var kuluçkaya yatmaya hazırlanıyor du ama nedense erkek kuş artık beslemiyorda önceden sürekli besliyordu yuvaliga girmesine müsaade etmiyor dişi kuşun. Neden böyle acabaIMG-20260412-WA0002.webpIMG-20260412-WA0003.webp

Dün ilaca başlamışsınız bu soruyu bugün soruyorsunuz. İlaç tedavisi bittikten sonra sorsaydınız bari. Eğer bir yudum bile ilaçlı su içtiyse ona da vermeye devam edin.
Ayrı zaten içmedi ama yanına koyup koymamakta tereddüt ettim onun için Sormak istedim dişi yanından alınınca erkek kuş bağırmaya başladı oyuzden sordum yoksa erkek kuşum ilaçli sudan içmedi

Ayrı zaten içmedi ama yanına koyup koymamakta tereddüt ettim onun için Sormak istedim dişi yanından alınınca erkek kuş bağırmaya başladı oyuzden sordum yoksa erkek kuşum ilaçli sudan içmedi
İçmediyse sorun yok. Ama bir damla nile içtiyse devam etmesi gerekir. Hastalığı olmayan bir kuşa antibitotik tedavisi yapılmaz. Bağırmasına falan aldırmayın.

Geri