Erkek bu şekilde yuvalıkta dururyur dişi ile birliktepek sayılmaz aslında ama diğer üç yumurtadan geriye kalanlar belki de. Bir şekilde durdurdu dişi diyelim. Yumurtalar boşsa bir süre kuşları ayırmanızı tavsiye ederim.
Erkek bu şekilde yuvalıkta dururyur dişi ile birliktepek sayılmaz aslında ama diğer üç yumurtadan geriye kalanlar belki de. Bir şekilde durdurdu dişi diyelim. Yumurtalar boşsa bir süre kuşları ayırmanızı tavsiye ederim.
ya yerim. Çok normal bir süreçErkek bu şekilde yuvalıkta dururyur dişi ile birlikte
bekleyip göreceğiz. Umarım hayırlısı olur. Bazen çıkmaması iyi olabiliyor. Neden diyebilirsin ancak bu aşamada elenen yumurtalar ya da eledikleri ya sorunlu olabiliyor ya da bakmak istemeyeceğinden bozuyor. Tabi çevresel etkiler de var. Bir şekilde çıktığını varsayalım yavruların, eğer gönülsüzse ay boyunca uğraştırır seni Beslemez, ısıtmaz, yolar, erkekle kavga eder vs. vsİki yumurtanın birinde damarlanma ve kalp atışı mevcut diğerinde henüz yaşam belirtisi Yok
Açıkçası benim umudum da Yok yumurtaları bozacak gibi geliyor bana bekleyip göreceğiz
Aynen hocam yani ilk kuluçka da yapacakları şeyi şimdi yapıyorlarbekleyip göreceğiz. Umarım hayırlısı olur. Bazen çıkmaması iyi olabiliyor. Neden diyebilirsin ancak bu aşamada elenen yumurtalar ya da eledikleri ya sorunlu olabiliyor ya da bakmak istemeyeceğinden bozuyor. Tabi çevresel etkiler de var. Bir şekilde çıktığını varsayalım yavruların, eğer gönülsüzse ay boyunca uğraştırır seni Beslemez, ısıtmaz, yolar, erkekle kavga eder vs. vs
bence fazla bile ama o sırada diğer dişiyi dener erkek.Aynen hocam yani ilk kuluçka da yapacakları şeyi şimdi yapıyorlar
Bozarsa en az iki ay ayırmayı düşünüyorum
Yeterli olur mu hocam yorumu güncelledim tekrardan bakarsanız son yazdığıma sevinirim
Bende bu düşüncedeyim Doğanay hocambence fazla bile ama o sırada diğer dişiyi dener erkek
Yandık o Zaman umarım dediğiniz gibi sorun olmadan biter kuluçkaErkek yuva alışkanlığından kolay kolay vazgeçmiyor Sorun olmayacaktır kanaatindeyim. Belki de baştan beri bu yüzden huzursuz dişi
benim hemen hemen bütün çiftlerin erkekleri dişiyle birlikte yuvada zaman geçirir. Başlarda en azından ilk haftası biraz çığırtkan oluyor dişi ama sonrası azalıyor bu davranış. Kimi dişi de bebek çıkınca çığırtkan oluyor. Nadiren yuva içi kavga olur ki böyle bir durumda erkek hemen ayrılmalıYandık o Zaman umarım dediğiniz gibi sorun olmadan biter kuluçka
İnşallah hocamBelliydi zaten bir şeylerin ters gittiği. Tekrar etmez inşallah bir sonraki kuluçkasına.