Benim oturduğum yerde hazır mamalar yok bu yüzden kendim yapıyorum kusuma hem daha organik koy yumurtasi falan kullaniyorum. Benim kusum bu mamayi gorunce yerinde duramiyor hemen yemek istiyor
icinde zararli bisey var mi ekleyeceğim daha neler var bilmiyorum tavsiye verebilirmisiniz bi de mamanin kusuma ne kadar saglikli olcagini 10 uzerinden degerlendirirmisiniz
Malzeme
!İyice haslanmis kati hale gelmis ve sogumus koy yumurtasi
!Havuç
!İrmik
!Yumurta kabuğu
!1 adet fındık
!sivi probiyotik
Hazırlanış
Yumurtanin sarisinin ve beyazının yarısını kucuk rende yardımıyla tabağa ufaliyoruz. Büyük olanlari kasikla ufaliyoruz. Yumurtanin kabuklarini atmayip birkac tanesini alıyoruz ve zarını çıkarıp havana atıp dovuyoruz un haline geliyo tabaga aktariyoz. Havucun kabugunu soyup havucu küçük küçük doğruyoruz ve tabaga aktariyoz. 1 tane fındığı havanda ezip tabaga aktariyoz. Çok faydalı fakat fazla kullanmayın findigi kusunuz yağlı olur. Sonra irmigi ekliyoruz ben 1 tatli kaşığı kadar ekliyom ve karistiyoruz. Sonra sivi probiyotik ten 7-8 damla ekleyip karıştırıyoruz yine. Hepsini karıştırıp büyük olanlari da ufaladiktan sonra kusumuza verebiliriz.
Resimler de bu sekilde

Malzeme
!İyice haslanmis kati hale gelmis ve sogumus koy yumurtasi
!Havuç
!İrmik
!Yumurta kabuğu
!1 adet fındık
!sivi probiyotik
Hazırlanış
Yumurtanin sarisinin ve beyazının yarısını kucuk rende yardımıyla tabağa ufaliyoruz. Büyük olanlari kasikla ufaliyoruz. Yumurtanin kabuklarini atmayip birkac tanesini alıyoruz ve zarını çıkarıp havana atıp dovuyoruz un haline geliyo tabaga aktariyoz. Havucun kabugunu soyup havucu küçük küçük doğruyoruz ve tabaga aktariyoz. 1 tane fındığı havanda ezip tabaga aktariyoz. Çok faydalı fakat fazla kullanmayın findigi kusunuz yağlı olur. Sonra irmigi ekliyoruz ben 1 tatli kaşığı kadar ekliyom ve karistiyoruz. Sonra sivi probiyotik ten 7-8 damla ekleyip karıştırıyoruz yine. Hepsini karıştırıp büyük olanlari da ufaladiktan sonra kusumuza verebiliriz.
Resimler de bu sekilde

Moderatör tarafında düzenlendi: