fatihgüler
iyikus.com Üyesi
Bu Gün Allahın İzniyle 5. Yumurta da Geldi
Bugün yapmayı düşünüyorum hocam 5. yumurtayı yapmadan önce çiftleştiler o verimli geçtiyse dolu olduğunu düşünüyorum.Maşallah, rekora gidiyor Dolu-boş kontrolü yaptınız mı?
Hepsi BoşMaşallah, rekora gidiyor Dolu-boş kontrolü yaptınız mı?
Evet Hocam İlk 3 Tanesinden Eminim. Fakat 6 Yumurtanın da Boş Oluğunu Düşnüyorum Çünkü 5. Yumurta Dışında Hiçbir Çiftleşme Olmadı.Bazisi belli olmaz şuan ancak ilk 3 yumurta netleşmiş olmalı
Erkek Çok Çiftleşmek İstiyor Dişide Öyle Ama Dişi Hep Yuvada Olduğu İçin Çiftleşemiyorlar.Bekleyip göreceğiz diğer yumurtalari
döngü bu şekilde maalesef. Düzenli yatması gerekiyorErkek Çok Çiftleşmek İstiyor Dişide Öyle Ama Dişi Hep Yuvada Olduğu İçin Çiftleşemiyorlar.
hocam 24 ocakta çıkan yumurtanın kontrolü 29 ocakta yapılırmı?döngü bu şekilde maalesef. Düzenli yatması gerekiyor
Yine boşyapılır tabi ki. 4 gün yeterli bir süre iyi yatıyorsa
2 gün ek süre tanıyın yine de. Normalde 3. gün bile hafif değişim gözlemlenebiliyor dikkatli bakılırsaYine boş
Tamamdır hocam. 2 gün sonra boş çıkarsa yumurtaları almam yeterli olur mu yoksa yuvalığı çıkarmam mı gerek? Yani Boş Yumurta Çıkınca 2. kuluçkaya nasıl devam edicekler onu bilmiyorum.2 gün ek süre tanıyın yine de. Normalde 3. gün bile hafif değişim gözlemlenebiliyor dikkatli bakılırsa
2 gün ek süre tanıyın yine de. Normalde 3. gün bile hafif değişim gözlemlenebiliyor dikkatli bakılırsa
yumurtaları alıp yuvayı temizlemeniz gerekir. Bu süreçte erkek kuşa yönelecektir ve her şey yolunda giderse 2-3 hafta sonra kuluçkasını başlatması gerekir.Tamamdır hocam. 2 gün sonra boş çıkarsa yumurtaları almam yeterli olur mu yoksa yuvalığı çıkarmam mı gerek? Yani Boş Yumurta Çıkınca 2. kuluçkaya nasıl devam edicekler onu bilmiyorum.
Yeni kuluckada dolacagindan eminim. Hayırlısı olsunBu gün yumurtaları aldım hepsi boştu