Demin geldim tek ayak üstünde duruyordu ayağına bişey olmamış araştırdım mutluluk anlamıymış sanırım doğru mu?Bazen yemek yemeye giderken karanlıkta kalırsa mutsuzlaşır diye gece lambası taktım bi iki tane de oynasın diye zilli oyuncak aldım. Gece lambası sarı ışıklı zararı olur mu?
Demin geldim tek ayak üstünde duruyordu ayağına bişey olmamış araştırdım mutluluk anlamıymış sanırım doğru mu?
Bazen yemek yemeye giderken karanlıkta kalırsa mutsuzlaşır diye gece lambası taktım bi iki tane de oynasın diye zilli oyuncak aldım. Gece lambası sarı ışıklı zararı olur mu?
Yok ayağına bişey olmadı klimada açıktı dijital termometre aldım takip edebilmek için sabit ısı daydı. Ayak dinlendirme dışında diğerlerine eminim.Tam anlamıyla doğru değil. Uyuklama modu, ayak ısıtma durumları, ayak dinlendirme ve bazı yaralanma durumlarında yaptığı bir hareket.
Sarı ışık kullanılabilir.
Kuşların en az 14 saat ışık, 10-12 saatte uykuya ihtiyaçları vardır. Bu uyku ortamı sessiz ve karanlık olmalıdır.
Zaten akşam en geç 22:00 da uyuyor. O odaya kimse girmiyor. Girerse de çok sessizce. Işığı açmadan sabah erkenden perdeyi açıyoruz, ev ışık alıyor bol bol. 9-10 civarı da salıyorum akşam 5-6 geri koyuyorum o sıra da kafeste konuşuyorum.Kuşların en az 14 saat ışık, 10-12 saatte uykuya ihtiyaçları vardır. Bu uyku ortamı sessiz ve karanlık olmalıdır.