Eline sağlık. Güzel bir inceleme olmuş. Tercih eder miyim, zannetmiyorum.?
Son düzenleme:
Valla en iyisi kendi karışımını yapmak ama bu seferde tohum tazeliği önemli. Bu arada akyol önermem aldığın üründen alakası olmayan ürün yolladılar kaç kere ve ilgileri SIFIR.The bad yem @Hazal şaşırtıyorsun beni Senin gibi tecrübeli biri bu yemi kullanmamalı.. Sana ufak bir tavsiye, sen zaten pelet kullandığın için paketli yemleri kullanmana gerek yok. Taze bir ak darı, taze bir aspur belki birazda yulaf alıp pelete karıştırsan yeterli olur..
Geçenlerde akyol kardeşlere uğramıştım sade tohumları gayet taze ve kaliteli görünüyordu. Oradan sipariş verebilirsin..
Rica ederim,her yemi deniyorum işte getirtebilirsem Versele’nin premiumu var aklımda bir de,bakalım..Eline sağlık. Güzel bir inceleme olmuş. Tercih eder miyim, zannetmiyorum.?
İçinde pelet olan mı ?Rica ederim,her yemi deniyorum işte getirtebilirsem Versele’nin premiumu var aklımda bir de,bakalım..
Bi denemek istedim ne bileyim açık tohumlar taze bile olsa temiz midir bilmiyorum ki Ellerini falan daldırıyorlar ya bazen çuvallara görüyorumThe bad yem @Hazal şaşırtıyorsun beni Senin gibi tecrübeli biri bu yemi kullanmamalı.. Sana ufak bir tavsiye, sen zaten pelet kullandığın için paketli yemleri kullanmana gerek yok. Taze bir ak darı, taze bir aspur belki birazda yulaf alıp pelete karıştırsan yeterli olur..
Geçenlerde akyol kardeşlere uğramıştım sade tohumları gayet taze ve kaliteli görünüyordu. Oradan sipariş verebilirsin..
Evet Vam pelet ilaveli olanİçinde pelet olan mı ?
Ortak çıkabilirim isterseniz, bende o tarz bir şey getirtmeye çalışıyorum ama şuan için elim kolum bağlıEvet Vam pelet ilaveli olan
Şahsen içeriğini daha farklı bir şey bekliyordum. Beklentimin altında içeriği...Evet Vam pelet ilaveli olan
Gelebilirlerse eğer sizin içinde isterim sorun olmaz Yakın ülke olmadığı için kargolatma şansım olmuyor maalesef :/ çok uçuk fiyatlar çıkıyor. Miscota harici bir seçenekte bulamadım.Ortak çıkabilirim isterseniz, bende o tarz bir şey getirtmeye çalışıyorum ama şuan için elim kolum bağlı
Chia ve pelet olması premium yapmışŞahsen içeriğini daha farklı bir şey bekliyordum. Beklentimin altında içeriği...
Miscota yamuk yapmıyorsa oradan da sipariş verebilirizGelebilirlerse eğer sizin içinde isterim sorun olmaz Yakın ülke olmadığı için kargolatma şansım olmuyor maalesef :/ çok uçuk fiyatlar çıkıyor. Miscota harici bir seçenekte bulamadım.
Siparişim olmadı şimdiye kadar,bilemiyorum ki.. Adet ve kg arttıkça kargoda baya yüksek oluyor.Miscota yamuk yapmıyorsa oradan da sipariş verebiliriz
Valla en iyisi kendi karışımını yapmak ama bu seferde tohum tazeliği önemli. Bu arada akyol önermem aldığın üründen alakası olmayan ürün yolladılar kaç kere ve ilgileri SIFIR.
Bi denemek istedim ne bileyim açık tohumlar taze bile olsa temiz midir bilmiyorum ki Ellerini falan daldırıyorlar ya bazen çuvallara görüyorum
Muhabbet yemi alip paraket yemi yollayan akyol herşeyi gönderebilir.Ne yapacak ak darı yerine siyah darımı göndericek
Emin ol bu yemden daha temizdir