Yok sadece yem darı yulaf veriyorum birde aspur maydanoz bu kadar baska bir şey yemiyor. Meyve yemiyor. Peki iki gözünde mi kullanayım biri iyi gözünün. Birde günde 1 kez mi 2 kezmi. Birde kaç gün kullanayımEvet damla ve krem kullanılabilir. Kuşu pelet yemlemi besliyorsunuz?
Yok sadece yem darı yulaf veriyorum birde aspur maydanoz bu kadar baska bir şey yemiyor. Meyve yemiyor. Peki iki gözünde mi kullanayım biri iyi gözünün. Birde günde 1 kez mi 2 kezmi. Birde kaç gün kullanayım
Tamamdır çok sağolunİki gözüne kullanmaya gerek yok. Tek gözüne damlatsanız yeterli. Sabah bir damla akşam bir damla damlatın.. Birde dışkılarını takip etmekte fayda var. Daha yakından ve net dışkı resimleri atın bir iki gün bakalım...
Krem peki iki kez mi ümit beyİki gözüne kullanmaya gerek yok. Tek gözüne damlatsanız yeterli. Sabah bir damla akşam bir damla damlatın.. Birde dışkılarını takip etmekte fayda var. Daha yakından ve net dışkı resimleri atın bir iki gün bakalım...
Evet aynı şekilde 2 kere sürün onuda. Göz içine deymesin..Krem peki iki kez mi ümit bey
Tamamdır sağolunEvet aynı şekilde 2 kere sürün onuda. Göz içine deymesin..
Merhaba Doğanay hocam iyisinizdir inşallah ,burayı biraz aksattık, hastalanınca kürkçü dükkanımıza geri döndük Dalin gözünden çok çekti maalesef birde şuan tüyde sanırım onunda etkisi var :\Sizi tekrar görmek güzel. Bu mutasyonda özellikle bir yatkinlik var. Umut hocamin önerisini uygulayabilirsiniz
Şuan damla ve kremi 2 gün sabah akşam iki sefer kullandım. Onun öncesinde de 1 2 gün tek sefer kullanmıştım. Sizce bu kadar yeter miTüy döneminde bazı kuşların göz bölgesi böyle oluyor. Bazı kuşlar da kuluçkada bu durumu yaşıyor. Her zaman tekrar edebilen bir durum bu nedenle sorun olarak görmemek lazım. Ara ara göz damlası kullanmak sorununuzu çözecektir
Tamamdır , sağolunOrtalama 3 gün yeterli geliyor