3 tane daha yumurta var bekliyoruzAllah son yavruya kolaylık versin. İşi çok zor Abisi epey büyümüş. Maşallah hepsine
??? masallahÜçüncü yavrumuz çıktı.???birinci bebekle araları 11 gün
İkinci bebekle araları 9 gün
Ekli dosyayı görüntüle 23370
Malzemeyi ne kadar koyuyorsunuz? (Talas kum )Arkadaşlar bizim nüfus arttıkça ,koku arttı ne tavsiye edersiniz özellikle yuva kokuyor.( Temizliği 2-3 günde bir yapıyorum)
Çam talaşı kullanıyorum,folluğun çukurunu dolduracak kadar koyuyorum,iki tane daha yumurta var dışarı çıksın istemiyorum.Malzemeyi ne kadar koyuyorsunuz? (Talas kum )
Ben ilk temizligi butun yavrular ciktiktan sonra yapmistim (8 gun) ilk temizligimde talasi tamamen folluk zeminini kaplayacak kadar koymustum. Ikinci ve sonraki temizliklerde neredeyse yatak yapmistim talas ile ?Çam talaşı kullanıyorum,folluğun çukurunu dolduracak kadar koyuyorum,iki tane daha yumurta var dışarı çıksın istemiyorum.
4 bebek var yuvada
Bi deniyim ama,yumurtalar için sorun olmazmı sizce,anne kaybetmesin yumurtaları ?Ben ilk temizligi butun yavrular ciktiktan sonra yapmistim (8 gun) ilk temizligimde talasi tamamen folluk zeminini kaplayacak kadar koymustum. Ikinci ve sonraki temizliklerde neredeyse yatak yapmistim talas ile ?
Folluk cukurunu kapatanlari elinizle kenara itip orayi yine cukur yapin. Ama 1- 1.5 cm kadar talas olsun bence. Zaten onu eze gezine kenarlara ve oradan yuvaligin zeminine atiyorlar.Bi deniyim ama,yumurtalar için sorun olmazmı sizce,anne kaybetmesin yumurtaları ?
Bu mu dur kemirgen talaşı yazıyoBazı kuşların kuluçkası kötü kokuyor. Kekik talaşı ya da meyve aromalı talaşlar var. Onlarla biraz karma yaparak daha temiz kokması sağlanabilir. Örneğin chipsi talaşın elmalısını kullanmıştım. Fena değildi
ta kendisidir.Bu mu dur kemirgen talaşı yazıyo
Tamam teşekkür ederim zaten talaşım bitmek üzereydita kendisidir.