Sorma hanım ne yapacağım bunları diyor ?Ne güzel olmuşlar maşallah. Koloni büyüyor
Teşekkür ederim,bu gün ilaç günüydü büyüklere yaptım,yavrularda karar veremedim.( En küçükleri ilaçlamıyorum daha )Oranı biraz düşürüp yapabilirsiniz. Kulak çöpüne damlatıp sürmeniz yeterli olur
Çok kısa sürüyor koku etkisi. Bir de emiciliği zayıf geldi banaBu gün pet shop toptancısı ali mirza beyle tanıştık,epey kuvvetli bi yer.
Koku için kekik tavsiye etti biraz aldım.yuvalığa ve kafes tabanına serperek kullanılıyormuş.Deniyorum sonucu paylaşırım.
Talaş la birlikte kullanacağım sade değilÇok kısa sürüyor koku etkisi. Bir de emiciliği zayıf geldi bana
daha netini yakalayıp tekrar atarım teşekkür ederimGörseller yanıltmıyorsa ikisi de erkek sanki. Biraz bulanık çıkmışlar
Eyvallah acemi şansı herhaldeMaşallah hepsine. Her şey çok yolunda görünüyor
Kesinlikle katılmıyorum. Araştırıyor ve iyi gözlem yapıyorsunuz. Çoğu kişi bu aşamayı atlıyorEyvallah acemi şansı herhalde
Teşekkür ederim,öğrenmeye çalışıyorum.Sayenizde çok şey öğrendim,herkesin sayesinde.Kesinlikle katılmıyorum. Araştırıyor ve iyi gözlem yapıyorsunuz. Çoğu kişi bu aşamayı atlıyor
Şansınıza sorun yaratmayan yetişkin kuşlara sahip olmanızda durumu kolaylaştırdı