2. bebeğimiz doğdu
youtube.com
maşallah. Heyecanınız benim ilk bebek aldığım zamanı hatırlattı. Çok özel anlar gerçekten. Videoya kaydetmeniz harika.2. bebeğimiz doğdu
youtube.com
Böyle şeylere çok önem veririm eskiden beri yapımböyle evlatlara örnek olmaya uğraşıyorum. Hatıramız olsun bu dünyayamaşallah. Heyecanınız benim ilk bebek aldığım zamanı hatırlattı. Çok özel anlar gerçekten. Videoya kaydetmeniz harika.
Çok ama çok güzeller ya maşallah ?Abi kardeş
Küçüğün işi zor demiştiniz kurtarıyor kendini yavaş yavaş.Ne kadar büyümüsler maşallah ?
Kucugun abisi/ablasi nin pesinden gitmeye calistigi an cok guldum.Baya büyüdük
büyük 25 küçük 14 günlük,🧿❤️
youtube.com
Evet ben de öyle tahmin ediyorum büyük anne gibi küçük baba gibi olacakmaşallah nasıl da büyümüşler. Eşit bölünmüş mutasyonlar biri anne biri baba gibi
maşallah Zamanları gelmiş. Atlamazlarsa eğer siz indirebilirsiniz. İndirmeden kafes tabanı temizliğini yapmalısınız. Izgara varsa çıkartılmalıdır ya da üzeri kapatılmalı. Tabana yüksek olmayan bir kase ya da yem kabında aspur koymalısınız. Bir köşeye de suluk konulmalı.31. gün
youtube.com
Az önce sütlaç ( kızım koydu adını)atladı aşağı temizledik zemini.dal darı koymuştum.aspur ve suyu da koyuyorum şimdimaşallah Zamanları gelmiş. Atlamazlarsa eğer siz indirebilirsiniz. İndirmeden kafes tabanı temizliğini yapmalısınız. Izgara varsa çıkartılmalıdır ya da üzeri kapatılmalı. Tabana yüksek olmayan bir kase ya da yem kabında aspur koymalısınız. Bir köşeye de suluk konulmalı.
Sütlaç güzel isim
Diğerini ellemiyorum diğeri 20 günlükmaşallah Zamanları gelmiş. Atlamazlarsa eğer siz indirebilirsiniz. İndirmeden kafes tabanı temizliğini yapmalısınız. Izgara varsa çıkartılmalıdır ya da üzeri kapatılmalı. Tabana yüksek olmayan bir kase ya da yem kabında aspur koymalısınız. Bir köşeye de suluk konulmalı.
Sütlaç güzel isim