Devavit firmasını çok iyi biliyorum,sahibi güvercin besliyor,ve YouTube de 1/2 yıl sonra abone sayısı artınca böyle bir firma açtı
Bana üstüne para verseler,kullanmayacağım bir ürün markası,hatta bir videosunda da her hayvanın vitamin aminoasit vb,ihtiyaçları farklıdır diye söylüyordu zaten bunu da bilmeyen yoktur diye düşünüyorum ama ne hikmetse sihirli değnek misali Kedi köpek kanatlı hayvanlar hepsinin kullanabileceği tamamen ihtiyaçlarını karşılayacağı aminoasit takviye üretmiş
Ne demek istediğimi az çok anlamışsınızdır fazla bir şey demiyorum.
Probiyotik takviyesi olarak Probac 1000 kullanıyorum en iyi probiyotik takviyesi bana kalırsa içeriğine bakabilirsiniz..
Bu arada Şunu da söyleyeyim,versele laga,röhnfried özellikle bu markalardan iyi başka ürün olamaz içerik olarak olur hatta 10 katı iyi üründe olur ama amaç Hayvanın ihtiyacı olanı kadarı olması mesala gervitte 1 milyon a vitamini var x markası 15 milyon a vitamini koymuş,röhnfried versele laga Avian yani uzman kanatlı veterinerlere çalışıyor,kaç tane kimyager biyoloji alanı bilenlere çalışıyor ama x markası sadece ürün çıkarıyor çıkardığı ürün hayvana yan etki verecek mi ? Bunları umursamıyorlar..
Ürün alıcakken şirketleri iyi seçin..