Süleyman hocam harika bebekler ve çift. Tüyleri kadar ömürleri uzun olur inşallah. Erkeğe benzeyen bir yavru gelirse mutlaka ayırın derim.İkinci kuluçka
Teşekkür ederim sağolunMasallah çok güzeller
Sağolun hocam teşekkür ederim. Şuan ilk kuluçka dan gri Parçalı yavru ve son kuluçkada gelen üç Parçalı Dişi yavruyu kendime ayırdım. Dişi çift faktör Parçalı olduğu için yavruların hepsi Parçalı geldi şuan üçüncü kuluçka başladı bakalım nasıl yavrular gelecek tavsiyenizi dikkate alacağım tekrardan sağolunSüleyman hocam harika bebekler ve çift. Tüyleri kadar ömürleri uzun olur inşallah. Erkeğe benzeyen bir yavru gelirse mutlaka ayırın derim.
Hocam aynı yoldayızTarçın kanat ve sarı yüz eklemesini ben çok yakıştırıyorum parçalılara. Umarın altlarında vardır
arada ki klasik bebek üveyBunlarda benim ikinci kulukcadan
Allatki resimde olanlar anaçlar istekliler ise yavrular
MaşâAllah çok güzellerBunlarda benim ikinci kulukcadan
Allatki resimde olanlar anaçlar istekliler ise yavrular
Çok teşekkür ederim bu sefer kulukcanin önüne geçmek istiyorum umarım başarabilirimMaşâAllah çok güzeller
MaşâAllah bereketli olsun Erkek opalin mutasyonun bütün varyantlarını vermiş.Anaçlar ve yavrular
Aynen hocam bu çiftimiz de gayet güzel bebekler geliyor bu senede çok hoş bebekler verdiler onları da paylaşırım buradan.Renk belirleyicisi baba olmuş belli ki. Mor faktörünü koyu yeşille birleştirip zeytini bebekler ve mauve vermiş.