Hapşırma krizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melisatk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melisatk

Forum Sakini
Merhaba muhabbet kuşumda hapşırma krizi var ortamda toz yok kafes yemlik suluk hergun düzenli temizleniyor odaları havalanıp temizleniyor yem elekten geçiyor neden olabilir video ekliyorum Streamable Video

ilaç kullandıysaniz adını, dozunu ve kaç gün verdiğinizi yazarmısiniz
Monodoks kullandım hocam 5 gun kullandım 3 gün ara verdim 5 gun tekrar kullandım kapsül şeklinde kullandım bir suluga yarım kapsül şeklinde vermeye çalıştım azalmıştı ama bugün yine krize girdi bugün krizden sonra ilk defa kusar gibi hareket yaptı bir iki gündür erkekte hapsirmaya başladı ayiramiyorum da o zaman çok bağırıp kafese vuruyorlar kendilerini

kuşlarınizda acil mudahale gereken bir bakteriyel enfeksiyon yok bence, bu konuda rahat olun. gayet neşeli duruyolar

ben olsam bu kuşlara 3 gün triflucan (ya da mikostatin) + flagyl kürü yaparım kuluçka öncesi. dışkılarin biraz sorunlu olduğunu düşünüyorum

kuşlarınizda acil mudahale gereken bir bakteriyel enfeksiyon yok bence, bu konuda rahat olun. gayet neşeli duruyolar

ben olsam bu kuşlara 3 gün triflucan (ya da mikostatin) + flagyl kürü yaparım kuluçka öncesi. dışkılarin biraz sorunlu olduğunu düşünüyorum
Hocam bu kürü tam olarak nasıl yapicam ne şekilde vericem acaba

Hocam peki hapsirma krizi nedeni ne olabilir

Geri