Merhaba muhabbet kuşumda hapşırma krizi var ortamda toz yok kafes yemlik suluk hergun düzenli temizleniyor odaları havalanıp temizleniyor yem elekten geçiyor neden olabilir video ekliyorum Streamable Video
Monodoks kullandım hocam 5 gun kullandım 3 gün ara verdim 5 gun tekrar kullandım kapsül şeklinde kullandım bir suluga yarım kapsül şeklinde vermeye çalıştım azalmıştı ama bugün yine krize girdi bugün krizden sonra ilk defa kusar gibi hareket yaptı bir iki gündür erkekte hapsirmaya başladı ayiramiyorum da o zaman çok bağırıp kafese vuruyorlar kendileriniilaç kullandıysaniz adını, dozunu ve kaç gün verdiğinizi yazarmısiniz
Nane yağı yakmaz mi cereleriniKULAK ÇÖPÜNE NANE YAĞI VEYA NORMAL ZEYTİNYAĞI DÖKÜP CERESİNİ SİLMEYİ DENEYİN
Kafesi yemlerini yedirdikten sonra temizlicem hocam birazdan yüklerimgüncel video ve net dışki fotosu atarsanız iyi olur
Kafesi yemlerini yedirdikten sonra temizlicem hocam birazdan yüklerim
temizlemeden kafes tabaninin net fotolarıni atarsaniz daha iyi olur
Şuanki hallerini paylastim hocam streamable video yaziyor oraya tıklayınca aciliyorvideo da paylaşırmısınız
video da paylaşırmısınız
Normalde aynı yerde değiller hocam yukarıda duruyor kafesleri bugünlük biraz yakinlastilar dişi isiriyor patisini burnunu kedinin evet dışkıları kötü değil arada sivilasiyorortamda kedi olması stres nedeni kuşlar için Maşallah çok sevimliler. Dışkıları bana pek kötü gelmedi
Hocam bu kürü tam olarak nasıl yapicam ne şekilde vericem acabakuşlarınizda acil mudahale gereken bir bakteriyel enfeksiyon yok bence, bu konuda rahat olun. gayet neşeli duruyolar
ben olsam bu kuşlara 3 gün triflucan (ya da mikostatin) + flagyl kürü yaparım kuluçka öncesi. dışkılarin biraz sorunlu olduğunu düşünüyorum
Hocam peki hapsirma krizi nedeni ne olabilirkuşlarınizda acil mudahale gereken bir bakteriyel enfeksiyon yok bence, bu konuda rahat olun. gayet neşeli duruyolar
ben olsam bu kuşlara 3 gün triflucan (ya da mikostatin) + flagyl kürü yaparım kuluçka öncesi. dışkılarin biraz sorunlu olduğunu düşünüyorum
Hocam son sorum bugün flagly serum olarak alsak şırınga ile çekip suluklarina koysak sıkıntı olur mutoz olabilir, astım olabilir.
Hocam son sorum bugün flagly serum olarak alsak şırınga ile çekip suluklarina koysak sıkıntı olur mu