Merhabalar tekrardan. Veterinere gittik ama anlayan doktor yokmuş maalesef; başka bir veterinere daha yönlendirdiler ama onların da doktoru tatildeymiş mevcut doktor zaten gösterdikleriniz kadar anlıyorum ekstra yardımım dokunmaz dedi. İstediğim ilaçları da yazmamakta direndiler maalesef. Yem yemiyor dedim probiyetik ve vitaminle besleyin dediler. Sonuç olarak elim boş geri döndüm.
Biraz uzun olacak ama ben bu yavrum için ne yapayım şimdi? Bir iki kuşçuya sordum belki ellerinde ilaç vardır diye onlarda da yokmuş. Bir tanesi eşi gitti diye depresyona girmiştir vitamin desteği ver, yemek yesin iyileşir dedi. Diğeri 3 gün mikostatin verip ardından vitamin desteği yapalım iyileşmezse ishaline çare bulmaya çalışırız dedi.
Kajunun hiç enerjisi kalmamış. Uçmak bile istemiyor. Sürekli salıncağında uyukluyor, en son dün gece gördüm yemek yemeye indiğini, bir de demin kafesin kapısının önüne indi. O da belki enerjisi yerine gelir diye sevdiği diğer eşimin erkeğini getirmiştim yanına diye. Tam onunla oynayacaktı kusma krizi geldi yine salıncağına çıktı dinlenmeye. Sonuna yetişsem de bu sabah veterinerde ve Limonla oynamaya niyetlendiğinde gelen titreme olayını da ekleyeceğim video olarak. Çok az bir daldarı yedirebildim gayet iştahlı yedi bu sefer, yemek yerken genelde o kusma refleksini yapıyordu, zor oluyor yemesi. Biraz dal darı yedirebildim şimdi de bıraktım dinleniyor, şu taşıma kafesindeki hali gitti ama ne yapayım, elimde ilaç yok. Vitamin takviyesi mi yapayım enerjisini toplasın diye, mikostatin mi devam edeyim? Ne yapsam bilemiyorum.
Sırayla videolar ve geceden dışkı, en son yaptığı dışkı, veterinere gelip giderkenki dinlenme hali. Veterinerde boş kustu ve sıvı, su gibi, boş dışkıladı sadece bu arada.
Yakalayabildiğim kadarıyla titreme videosu -> inşallah videolar görünür ilk defa youtuba bir şey yüklüyorum
Yemek yiyişimiz ->