@Ümit T. Sıra sendeAaa Ümit abi pandemi de gitmedin umarım. Hem neden orda sigara içme izni var ilginç valla neyse neden içiyorsunuz hala anlamış değilim.
@Ümit T. Sıra sendeAaa Ümit abi pandemi de gitmedin umarım. Hem neden orda sigara içme izni var ilginç valla neyse neden içiyorsunuz hala anlamış değilim.
Aaa Ümit abi pandemi de gitmedin umarım. Hem neden orda sigara içme izni var ilginç valla neyse neden içiyorsunuz hala anlamış değilim.
Yok zaten ben sigara dumanın da bile duramıyorum. Boğazım ağrıyor.Yok pandemi öncesi bu foto Başladık birkere Şimal bırakılmıyorki. Aman siz bulaşmayın sigaraya falan
Merhabalar.Şimdi yorumlara baktığım zaman nem çokta iyi değil diyen de var nem olmayınca kuşum hapşırıyor diyen de var iki ucu .. değnek gibi bir şey oldum şuan Sinbo buhar makinesinden bende de var fakat, kendim için veya kardeşim için kullanıyordum hasta olunca tabi uzun zamandır hasta olmadığımız için kullanmıyoruz ne yapmamızı önerirsiniz? Kullanmalı mıyız kullanmamalı mıyız?
Ben aldım aynı ürünü kuluçka başladıktan sonra.Fakat sanki bir sorun var soğuk buhar verdiği için havayı hızlı nemlendirmiyor.Sürekli full kullanımda 45 e getirebildim ancak değeri 25 den. Ya benim bulunduğum yer nemsiz yada oda büyük ondan anlamadım yumurtalar için 50-55 e çıkarmaya çalışıyorum ama çıkmıyor.Geceleri kaçak vb.den yangın çıkma ihtimaline karşı kapatıyoruz sabaha kadar nem 25 geriliyor 45 e gelinceye kadar saat 9 u buluyor.Kuş camiasında sinbonun bu ürünü çok tercih ediliyor. İyi bir makale olmuş teşekkür ederim.
Teşekkürler, lambayı deneyeceğim ama bu kuşlardan çıkan toza karşı bir çözüm değil sanırım demi,Geçmiş olsun. Şahsen himalaya kaya tuzu lambası alın faydasını görürsünüz. Yada negatif iyon yayan cihazlardan alabilirsiniz. Güncel hava temizleme aracı olarakta dyson a bi bakın derim.
Toz emme özeliği olsa da dyson kadar etkili değildir. Ama astım için özellikle gece lambası olarak deneyin ışığın ısısyla negatif iyon yayıyor bu sebeble lambanın açık olması önemli faydasını görürsünüz.Teşekkürler, lambayı deneyeceğim ama bu kuşlardan çıkan toza karşı bir çözüm değil sanırım demi,
Dyson'a sadece bakabildim
Toz emme özeliği olsa da dyson kadar etkili değildir. Ama astım için özellikle gece lambası olarak deneyin ışığın ısısyla negatif iyon yayıyor bu sebeble lambanın açık olması önemli faydasını görürsünüz.