Selçuk YÜKSEL
Veteran
Kuşun öyküsünü yazın tedavi öyküsünü de hangi ilaçlar ne doz ve sürede kullanıldı ? Probiyotik kullanıyor musunuz vs. Detaylı yazın neler yiyip içtiğini.
Aralığın başında başlamıştı hırıltısı, ilk defa boyle bi durumla karsılastım pek takmadım kafaya bir iki hafta geçtikten sonra yem yemeyi bıraktı su bile içmedi hırıltısı baya gürültülü çıkmaya başlayınca veterinere başvurdum muayene edip ciğerlerini üşütmüş dedi 5ml ilaç verdi ancak ismini hatırlamıyorum 5 gün kullandık şikayet geçmedi sonrasında başka bir veterinere başvurdum o da günlük vitaformdan yarım çay kaşığı vmd doxyden 1ml olacak sekilde 5 gün kullanmamı söyledi tabi ben dozlarını göz kararı düşürerek vermeye çalıştım ağır olur diye sonrasında hırıltı kesilmişti ancak halsizlik artmıştı sürekli uyuyordu bi şeyde yemiyordu ilacı bıraktıktan sonra tekrar başladı bu sefer tekrar antibiyotik ve probiyotik aldık içine ishal ilacıda katmıştı ancak yine geçmedi ilaclardan sonra iştahı açıldı enerjiside iyi ancak hırıltı hafifte olsa devam ediyor.Kuşun öyküsünü yazın tedavi öyküsünü de hangi ilaçlar ne doz ve sürede kullanıldı ? Probiyotik kullanıyor musunuz vs. Detaylı yazın neler yiyip içtiğini.
Haklısınız denilenleri tam uygulayacağım bu sefer ancak iyot damlası ne işe yarıyor bilgilendirir misiniz hiç kullanmadım, ayrıca iç parazit ilacı olarak kastettiğiniz nedirAslında size ilk önerim iyot takviyesi yapmanız ve iç parazit için ilaç kullanmanı olur. Bunlar etki etmezse ilaç başlarız. Eczaneden iyot damlası alıp yarım suluğa 1 damla 4 gün verin. 3. Gün gelişmeleri yazın. Ona göre yol çizeriz.
Ayrıca şunu da söyleyim. Ağır gelir korkusuyla az doz ilaç kullanmak işi arap saçına çevirir işin içinden çıkılmaz bir hal alır. Veterinere filan ilacı 5 gün kullandım dersiniz ama aslında kullanmamışsınız gibidir. Veteriner de yanılır bizler de yanılırız. İşin içinden çıkılmaz. Önerilen dozlarda kullanın ilaçları. İlacın ağır gelmesinden çok daha kötü bir durumdur. İlaçlara da direnç başlar doğru tedavi yöntemiyle bile iyileşme olmaz ! Bu çok önemli. Çok sık karşılaşıyorum bu durumla. Hep kadınlar anaç duygularla yapıyor ama çok büyük hata