Mustafa Tetik
Forum Sakini
Sulu dışkı yaptığı için sulphamezathine kullanıyordum. Üçüncü gün bitti hala sulu dışkı yapabiliyor. Beş güne tamamlayayım mı yoksa bırakayım mı?
5 güne tamamlanabilir eğer durumu ağır değil ise. İshalin toparlanması gerekirdi bu süreçte. Görsel eklerm isiniz dışkıdan
Valla yem taze. Diyet yaptırmayı denedim yine böyle yaptı. Avi diar, divitsol vs kullandım aynı. Iki çeşit probiyotik ve vitamin kullandım yine aynı. Elektrolit verdim aynı, ilaç verdim aynı. Aylardır böyle dışkı dışında sorun olmuyor. Yalnız birkaç hafta önce çok hasta oldu bir gün. O da geçti ertesi güne. Böyle dışkı yapmaya başlamadan hemen önce de hasta olmuştu bir gün. Ertesi gün geçmişti.beslenme kaynaklı sanki daha çok. Yem tazeliğinden emin olunuz mutlaka.
5 damla koyuyorum tam suluğa.kuşun hareketleri ve yemesi içmesi normalse, ben olsam ilaca başlamışken 5 güne tamamlarım
ilacı ne dozda kullanıyorsunuz?
Peki ne yapılabilir böbrek problemi ise?Böbrek problemi olma olasılığı çok yüksek. Bu tip bir tüzelmeyen temiz sulu dışkılar genelde organ problemlerini de işaret edebiliyor