İlaç kullanmayı keseyim mi

Mustafa Tetik

Forum Sakini
Sulu dışkı yaptığı için sulphamezathine kullanıyordum. Üçüncü gün bitti hala sulu dışkı yapabiliyor. Beş güne tamamlayayım mı yoksa bırakayım mı?

5 güne tamamlanabilir eğer durumu ağır değil ise. İshalin toparlanması gerekirdi bu süreçte. Görsel eklerm isiniz dışkıdan

Oyla 0
5 güne tamamlanabilir eğer durumu ağır değil ise. İshalin toparlanması gerekirdi bu süreçte. Görsel eklerm isiniz dışkıdan

Son yaptıkları bu şekilde. Gün içinde tamamen normal de yapabiliyor. Bazen sadece su yapıyor. Onun dışında biraz iştahsızlık var bir de tüy döneminde.

Oyla 0
beslenme kaynaklı sanki daha çok. Yem tazeliğinden emin olunuz mutlaka.

Oyla 0
beslenme kaynaklı sanki daha çok. Yem tazeliğinden emin olunuz mutlaka.
Valla yem taze. Diyet yaptırmayı denedim yine böyle yaptı. Avi diar, divitsol vs kullandım aynı. Iki çeşit probiyotik ve vitamin kullandım yine aynı. Elektrolit verdim aynı, ilaç verdim aynı. Aylardır böyle dışkı dışında sorun olmuyor. Yalnız birkaç hafta önce çok hasta oldu bir gün. O da geçti ertesi güne. Böyle dışkı yapmaya başlamadan hemen önce de hasta olmuştu bir gün. Ertesi gün geçmişti.

Oyla 0
Böbrek problemi olma olasılığı çok yüksek. Bu tip bir tüzelmeyen temiz sulu dışkılar genelde organ problemlerini de işaret edebiliyor

Oyla 0
Geri