Merhaba ilk yumurta dün geldi bugün kuş cik halsiz sürekli gözlerini kapıyor acaba neyi vardır videosu aşağıda.nefes alıp verirken poposu çok havaya kalkıyor

Gaga altında tuyleride dökülmüşMerhaba ilk yumurta dün geldi bugün kuş cik halsiz sürekli gözlerini kapıyor acaba neyi vardır videosu aşağıda.nefes alıp verirken poposu çok havaya kalkıyor
![]()
Nasıl bir durum olması gerekiyor yumurtayı 2. Gün olarak yarın yapacak sanırım ama bayağı bitkin gibiPoposunu kontrol eder misiniz yumurta sıkışması gibi bir durum olabilir
Merhaba ilk yumurta dün geldi bugün kuş cik halsiz sürekli gözlerini kapıyor acaba neyi vardır videosu aşağıda.nefes alıp verirken poposu çok havaya kalkıyor
[URL
MerhabaMerhaba ilk yumurta dün geldi bugün kuş cik halsiz sürekli gözlerini kapıyor acaba neyi vardır videosu aşağıda.nefes alıp verirken poposu çok havaya kalkıyor
![]()
Bazı kuşlar her gün yumurtluyor, arasının 2 gün olması şart değil. O yüzden poposunu kontrol etmenizde fayda var. Kabarması vs bu sebepten olabilirBitkin evet yumurta maması verdim yumurtaya yatıyor arada çıkıyor biraz toparlanır gibi geldi ama halsiz hala.ikinci yumurtayı.yarin alırsak ins toparlanır biraz
Kendiniz müdahale etmeyin, veterinere götürün bence. Yumurtayı kırabilir ya da kuşun makatına zarar verebilirsiniz. Hatta izin alıp eve gitme ihtimaliniz varsa ihmal etmeyin, dışkı yapamadığı için başka sorunlar yaşayabilir. Tecrübe gerektiren bir sorun maalesefİzlediğim videolara gore yumurta sıkışması olduğunu sanıyorum. Mecburen işe geldim akşam eğer yumurta halen yoksa müdahale edeceğim. Eniştem anlar kuşlardan ama şansa bakki şuan korona maalesef
Daha ilk aldığımda göğüs kemiği elime gelmişti. Çok zayıftı. Fakat sanırım benimde acemiligim. Yumurta maması mineral blok kalamar eksik etmedim ama yetmedi demekki. Bugün hep yüksek sesle çağırdı erkek kuşum.aksama kadar susmadı. Yeni bir eş almak en mantıklisi gibi.Başınız sağ olsun. Dişi kuluçka için kondisyonlu değilmiş diyelim. Kuşlar için uygun ve sağlıklı eş daima gerekli bence.