GülşahKandemir
Forum Sakini
arkadaslar boncugum ilk yumurtasini atti. ben simdi bu surecten sonra napacagimi bilmiyorum. temizlik ne zaman yapiliyor? kusa gecen gun vitamin mama verdim tekrar vereyim mi?
tamamdir oyleyse. yumurtalarini aldiktan sonra kusumu kendi kafesine geri koyabilir miyim?4 gün geçmesini bekleyin. Eğer son yumurtalar da damarlanmazsa almalısınız. Popo bölgesini erkeğin ve dişinin traslayabilirsiniz.
Kuşların kendi ayarladığı zamanlar oluyormuş. Bir konu vardi bulabilirsem link ekleeim
Merhaba arkadaşlar. kuşumdan yumurtaları hala alamadım çok bağlı yumurtalarına. Bir yandanda boş yumurtaların üstünde yatmasına üzülüyorum. Bu hayvan tamda üreticilerin isteyeceği türden dişi bir kuş gerçekten. Yumurtaları almasam hala daha yatar üstünde. Almaya karar verdim en sonunda. Strese girip hastalanmaması için yapabileceğim bir şey var mı?
boş çünkü. Kaç defa ışık tutup baktım bomboş.Bir dakika neden alıyorsun yumurtaları? Boş olduğunu nerden biliyorsun?
Kafesi açınca uçmuyor mu ? Alacaksanız o esnada alın bence. Strese gireceğini sanmam alırken sizi görmesin yeterliMerhaba arkadaşlar. kuşumdan yumurtaları hala alamadım çok bağlı yumurtalarına. Bir yandanda boş yumurtaların üstünde yatmasına üzülüyorum. Bu hayvan tamda üreticilerin isteyeceği türden dişi bir kuş gerçekten. Yumurtaları almasam hala daha yatar üstünde. Almaya karar verdim en sonunda. Strese girip hastalanmaması için yapabileceğim bir şey var mı?
Uçuyor. Aldım o esnada. başta bi aradı yuvayı sonra düzeldi şuan kendi kafesinde. Tüy döktüğü için banyo yaptı mis gibi. İçim rahatladı. teşekkürler herkeseKafesi açınca uçmuyor mu ? Alacaksanız o esnada alın bence. Strese gireceğini sanmam alırken sizi görmesin yeterli