Mehmet5656
iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar ishal olan muhabbet kuşunda probiyotik kullanımı nasıl olmalı? Ne sıklıkla ve ne kadar vermeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aramıza hoş geldiniz ..
Kuşunuzun güncel dışkı resmini görebilirmiyiz temiz peçete üzerinde
Probyotik nereden temin ettiniz
Resmini görebilirmiyiz
3 Gün boyunca Sabah verip akşam sulugu Taze su ile tazeleyin
Bir tam suluga bir mercimek tanesi Kadar
Vermeniz gerekiyor
Tanıdığım bir yerden almışsınızDaha sıvıydı biraz düzeldi şimdi.kullanduğım probiyotik bu. Daha yeni kullanmaya başladım
İyi midir bu probiyotik?Tanıdığım bir yerden almışsınızprobyotik Yeni alınmış ise tazedir
Dışkı da siyahlık mi var bana mı öyle geldi
Şifremi google hesabına kaydettiğimi sanıyordum sonra giriş yapmak istediğimde bu sefer direk google dan kendi girmedi. Şifremi de bulamadım ben de burdan devam etmek durumunda kaldımentrobac iyi, dışkılar fena sayılmaz. Probiyotik muhtemelen toparlanmasını sağlayacaktır. Elektrolit de işe yarar bu süreçte.
Kafama takılan bir durum var, @Mert111 üyeliğinize erişemediğiniz için mi yeni üyelik ve konu açtınız?
Elektrolit nedir?Şifremi google hesabına kaydettiğimi sanıyordum sonra giriş yapmak istediğimde bu sefer direk google dan kendi girmedi. Şifremi de bulamadım ben de burdan devam etmek durumunda kaldım
Evet ben bölünmüş şeklini aldım güvenilir bir yerden.verdim içti birazÜrün bu ama genelde 600 ml şeklinde satılıyor bu şekilde pahaliya gelir bölünmüş veya daha az ml olandan alırsanız daha iyi olur sizin için bütçe açısından
Tmmdir o Zaman iki gün daha probyotik ile devam edinEvet ben bölünmüş şeklini aldım güvenilir bir yerden.verdim içti biraz
Teşekkürler, suyuna saat 5 gibi probiyotik koymuştum. Şimdi bu probiyotikli suyu normal suyla değiştireyim miTmmdir o Zaman iki gün daha probyotik ile devam edin
Hocam da fena değil dışkısı dedi .dahada iyi olacaktır umarım
Sabahtan probyotik li suyu koyun bu saate değiştirseniz de sorun olmazTeşekkürler, suyuna saat 5 gibi probiyotik koymuştum. Şimdi bu probiyotikli suyu normal suyla değiştireyim mi
Tamamdır sağolunSabahtan probyotik li suyu koyun bu saate değiştirseniz de sorun olmaz
Rica ederim geçmiş olsunTamamdır sağolun