ishal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Strbrkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Strbrkr

iyikus.com Üyesi
1yaşında erkek muhabbetkuşum üç gündür ishaldi 26 haziranda veterinere götürdüm. Veteriner sadece elinde bakarak ecoli dedi ve Killoxacin, probiyotik ve vitamin yazdı. 4 gün antbiyotik, 5 gün entrobac dün de btamin forte verdim ama dışkısınınsulu kısmı hala fazla. Kafesi sirkeyle temizlerdim şimdi Virkon s kullanmaya başladım.Enerjisi yerinde.Dal darı çok yiyor. Ayrıca Munich vet alfamin aldım. vitaminden ne kadar sonra başlamalıyım , aynı anda gaga taşı sebze,meyve vs verile bilir mi?

Ekli dosyalar

• 20260704_103659 (2).webp
    20260704_103659 (2).webp
    854 KB · Görüntüleme: 4
Neden videosunu atmadınız, ve neden ilk günden bu yana ne yönde gelişmeler olduğunu yazmamışsınız. Kuşla alakalı fikir edinmemiz çok önemli. Bunu da siz sağlarsınız ancak. Öyküsünü bilmemiz de önemli. Ne şikayetleri vardı hangi tedaviden sonra azalmaya başladı veya geçti ? Hangi ilacı ne dozda kaç gün kullandınız detaylı bilgilendirin bizi bizde ona göre tavsiyede bulunalım.

Veteriner 4 gün kullanin dedi sonra da probiyotik ve vitamin.Kusun ağırlığını bile bana evde tartin dedi .0 kadar bastan savma ,kendi de bilmiyor .Ishal dışında hiç bir olumsuzlugu yok. Ama kuslar malum hastalıklarını gizlediği için endişeliyim.Sonradan ağırlanır mı diye. Parazit için başka veterinere gittim sadece ilaç için.

Geri