İshal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Memet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Memet

Yeni Üye
Kuşuma yumurta maması yaparken yeşillikleri kurutmadan doğradım ve küflenene kadarda kafeste kalmıs bunu için ne yapabilirim temizliğini yapıyorum bazı kaynaklarda suluğuna yoğur katın biraz diyor bazılarında bi kaç damla elma sirkesi diyor acil yardım edin veterinere gidecek durumum yok şuan anca sabah bi keresinde böyle sabah götürecem diye erteledim ama sabaha ulaşmadı
Bu arada ben kusu yeni aldım biraz daha araştırdım benim kuşumda sadece halsizlik kahverengi sulu kaka ve hapşırıkvar bide zaten önceki gün yakalndığını anladım ama bugün çiftleşiyordu
Vugün avisol aldım etkisini ne zaman gösterir aksam patates püresi verdim sirke kattım suyuna şimdi ishali bitmis gibi ama iste halsiz ve ötmüyor ötüncede cızırdıyor

Son düzenleme:
Kuşuma yumurta maması yaparken yeşillikleri kurutmadan doğradım ve küflenene kadarda kafeste kalmıs bunu için ne yapabilirim temizliğini yapıyorum bazı kaynaklarda suluğuna yoğur katın biraz diyor bazılarında bi kaç damla elma sirkesi diyor acil yardım edin veterinere gidecek durumum yok şuan anca sabah bi keresinde böyle sabah götürecem diye erteledim ama sabaha ulaşmadı
Bu arada ben kusu yeni aldım biraz daha araştırdım benim kuşumda sadece halsizlik kahverengi sulu kaka ve hapşırıkvar
Çok geç olmadan biri cevap versin artık yeter kusum neden böyle

Oyla 0
Oncelikle mamayi bizler en fazla 5 saat kalmasini ineriyoruz unutulmus anliyorum diski resmi varmiydi ihsal durumunda tetramazithine dal dari aspur verirseniz daha hizli toparlayacaktir bakteriyel durum da yaninda esi varsa ayirmak ve kafes temizligi oneriyorum daha profesyonel bilgisi olanlar elbet yazacaktir

Oyla 0
Oncelikle mamayi bizler en fazla 5 saat kalmasini ineriyoruz unutulmus anliyorum diski resmi varmiydi ihsal durumunda tetramazithine dal dari aspur verirseniz daha hizli toparlayacaktir bakteriyel durum da yaninda esi varsa ayirmak ve kafes temizligi oneriyorum daha profesyonel bilgisi olanlar elbet yazacaktir
Sadece idrar halinde yapıyor ve kahverengi halsiz bende şimdi kafesi elma sirkesiyle temizledim mamayıda zaten fazla yemedi hatta hiç yemedi bence ama işte onun kakası sade kahverengi su ve bugün çifleşiyodu

Oyla 0
İshal odluğunda mama ve vitamin verilmemeli. Bölgenizde zirai ilaç satan bir yer varsa Sulphamazethine almanızı öneririm. Onun haricinde ishal için hiç ürün kullanmadan yapabileceğiniz bir iki şey var ama onlarda anlık çözümler üretir. Elma sirkesi, yemini aspur ve yulafla değiştirme, probiyotik verme gibi. Bizlerin tükettiği yoğurdun suyu verilmemelidir. Kuşların vücudu laktozu sindiremiyor. Canlılar için kullanılan probiyotik alabilirsiniz. Oda az oranda verilebilir.

Oyla -1
Geri