Kuşuma yumurta maması yaparken yeşillikleri kurutmadan doğradım ve küflenene kadarda kafeste kalmıs bunu için ne yapabilirim temizliğini yapıyorum bazı kaynaklarda suluğuna yoğur katın biraz diyor bazılarında bi kaç damla elma sirkesi diyor acil yardım edin veterinere gidecek durumum yok şuan anca sabah bi keresinde böyle sabah götürecem diye erteledim ama sabaha ulaşmadı
Bu arada ben kusu yeni aldım biraz daha araştırdım benim kuşumda sadece halsizlik kahverengi sulu kaka ve hapşırıkvar bide zaten önceki gün yakalndığını anladım ama bugün çiftleşiyordu
Vugün avisol aldım etkisini ne zaman gösterir aksam patates püresi verdim sirke kattım suyuna şimdi ishali bitmis gibi ama iste halsiz ve ötmüyor ötüncede cızırdıyor
Bu arada ben kusu yeni aldım biraz daha araştırdım benim kuşumda sadece halsizlik kahverengi sulu kaka ve hapşırıkvar bide zaten önceki gün yakalndığını anladım ama bugün çiftleşiyordu
Vugün avisol aldım etkisini ne zaman gösterir aksam patates püresi verdim sirke kattım suyuna şimdi ishali bitmis gibi ama iste halsiz ve ötmüyor ötüncede cızırdıyor
Son düzenleme: