bi daha hiç yapmasın ve gerek kalmasınTehlikeli bir durum değil endişe etmeyin. O hareketi yaparken videoya alırsanız tekrar kontrol ederiz..

bi daha hiç yapmasın ve gerek kalmasınTehlikeli bir durum değil endişe etmeyin. O hareketi yaparken videoya alırsanız tekrar kontrol ederiz..
Güncel video paylaşır mısınız ve dışkıları da?
nilvermi yarın kullansak olur mu yoksa birkaç gün daha beklememiz gerekir mi? bactrim kullandıktan sonraNilverm almıştınız dimi isterseniz önce onu kullanabiliriz. Tek doz uygulanan bir ilaç zaten. İç paraziteri döker kuşu rahatlatır. Tam dolu suluğa sadece mercimek tanesi kadar ekleyip karıştırın. Sabahtan hazırlayın bütün gün içsin ilaçlı suyu. On gün sonra bir doz yani bir gün daha kullanın. Kalan parazit yumurtaları için..
nilvermi yarın kullansak olur mu yoksa birkaç gün daha beklememiz gerekir mi? bactrim kullandıktan sonra
yine başa dönüyoruz galiba daha 3 4 gün anca oldu bactrimi bırakalıNilvermi 6 ayda bir düzenli kullanın. 3 ayda bir kullananda var. Ama 6 ayda bir yeterli geliyor. Özellikle mevsim geçişlerinde uygulamanızı öneririm..
bi de iki gündür nefes hırıltısı arttı ve kaşınırken plastik ördek gibi vik vik ses yapıyo. yem yemeyi de yine azaltınca dışkısı da bozuldu tabiiyine başa dönüyoruz galiba daha 3 4 gün anca oldu bactrimi bırakalı
![]()
yarın uygulayacağımBugün nilverm uyguladınız mı?
yarın uygulayacağım
dün nilverm kullandık. haşlanmış patates verdik ve yedi onu yiyince biraz yem yemeye de başladı. bugün de suyuna med tollyamin forte ekledim ve havuç veriyorum şuan onu da yiyor duruma göre tekrar güncelleme yapacağım.Yarın sabahtan kullanın bakalım duruma..
bi de nefesindeki tık tık sesi devam ediyor ve o öksürmeyi de bi kez daha yaptı.dün nilverm kullandık. haşlanmış patates verdik ve yedi onu yiyince biraz yem yemeye de başladı. bugün de suyuna med tollyamin forte ekledim ve havuç veriyorum şuan onu da yiyor duruma göre tekrar güncelleme yapacağım.
bütün gün yapmıyo o sesi o yüzden çok sıkıntı diyemem. uyuma modundayken korkunca falan nefesi tık tık diye çıkıyor. video yakalarsam atayımDışkılar toparlamış biraz. Solunum için bir video atarmısın. Çok sıkıntı varmı?
bütün gün yapmıyo o sesi o yüzden çok sıkıntı diyemem. uyuma modundayken korkunca falan nefesi tık tık diye çıkıyor. video yakalarsam atayım
ilaç kullanmak için biraz daha gözlemlemek mi gerekir o zamanÇok hafif bir solunum problemi var o zaman..
Bence ilaç kullanıp en azından bakteriyel enfeksiyon ihtimali elenmelidir. Çünkü nefes sorunu mantar kaynaklı da olabilirilaç kullanmak için biraz daha gözlemlemek mi gerekir o zaman
daha önce mantar tedavisi yapmıştık bu kadar kısa sürede tekrarlar mıBence ilaç kullanıp en azından bakteriyel enfeksiyon ihtimali elenmelidir. Çünkü nefes sorunu mantar kaynaklı da olabilir
mart sonu gibi triflucan artı flagyl kullanmıştıkdaha önce mantar tedavisi yapmıştık bu kadar kısa sürede tekrarlar mı