tam karşılamasa da genel olarak iyi bir çizelgediramazon papağanlarının dışkılamaları hakkında pek bilgim olmadığı için yabancı forumlarda da bakıyorum ama pek hastalıklı hayvan göremedim. yani bu dışkılar bir hastalık belirtisi mi yoksa normal mi bilmiyorum
inceleyeceğim, dediklerinize kesinlikle katılıyorum. veteriner ve lab hizmetleri de büyük etken.tam karşılamasa da genel olarak iyi bir çizelgedir
Kuş Dışkılarına göre Hastalık Teşhisi
Kuş Dışkıları Hastalık Teşhisi Çoğu zaman kafes tabanında anormal dışkılar gözlemleriz. Kayda geçmiş ve bilenen bazı hastalıkların varlığında görülen dışkılar görsellerde ki gibidir;iyikus.com
Yabancı forum siteleri yardımlaşma ve çıkar ilişkilerinden daha fazlasını gösterdiklerinden hastalık durumlarıyla alakalı pek paylaşım olmuyor. Genelde deneyimler ve makalelerle süreci götürüyorlar. Birde veteriner hizmetlerinin kalitesinden kaynaklı sorunlar asıl yerde çözülüyor.
Hocam keşke direkt tahlile gönderseydiniz. Ben de gittim veteriner tahlil yapmadan boşa ilaç kullandık.papağan için veteriner yarım litre suya 15 damla baytril + 10 damla aminosol karıştırıp verdi.
3 gün kullanıcaz. çözüm bulamazsak deneme yanılma yapmayacaz. tahlile göndericem. veteriner çok emin konuştu o yüzden güvendimHocam keşke direkt tahlile gönderseydiniz. Ben de gittim veteriner tahlil yapmadan boşa ilaç kullandık.