iyi günler bitki çayı ve takviye karışımları hakkında

Selhan H.

Çevirmen
herkese iyi forumlar, sormak istediğim; yumurta mamasına hem pavifac(bira mayası) hem entrobac karıştırıp verebilir miyim?
diğer sorum; kekik çayı ve karahindiba çayı karıştırılıp verilebilir mi?

amazon papağanlarının dışkılamaları hakkında pek bilgim olmadığı için yabancı forumlarda da bakıyorum ama pek hastalıklı hayvan göremedim. yani bu dışkılar bir hastalık belirtisi mi yoksa normal mi bilmiyorum
tam karşılamasa da genel olarak iyi bir çizelgedir

Yabancı forum siteleri yardımlaşma ve çıkar ilişkilerinden daha fazlasını gösterdiklerinden hastalık durumlarıyla alakalı pek paylaşım olmuyor. Genelde deneyimler ve makalelerle süreci götürüyorlar. Birde veteriner hizmetlerinin kalitesinden kaynaklı sorunlar asıl yerde çözülüyor.

Oyla 0
tam karşılamasa da genel olarak iyi bir çizelgedir

Yabancı forum siteleri yardımlaşma ve çıkar ilişkilerinden daha fazlasını gösterdiklerinden hastalık durumlarıyla alakalı pek paylaşım olmuyor. Genelde deneyimler ve makalelerle süreci götürüyorlar. Birde veteriner hizmetlerinin kalitesinden kaynaklı sorunlar asıl yerde çözülüyor.
inceleyeceğim, dediklerinize kesinlikle katılıyorum. veteriner ve lab hizmetleri de büyük etken.

Oyla 0
bazı yabancı forumlarda şöyle yazılmış; "kağıt kakanın feces (yeşil) kısmını bir miktar emdiği için yeşil lekeler olması normal" biraz mantıklı geldi. il dışındaki veterinerleri arasam ve dışkıların normal gözüküp gözükmediğini sorsam fotoğraf gönderip, yardımcı olurlar mı sizce

Oyla 0
papağan için veteriner yarım litre suya 15 damla baytril + 10 damla aminosol karıştırıp verdi.

Oyla 0
Geri