KanaryalıVeMutlu
Forum Sakini
Katılıyorum
Eğer yaparsam atarım o zamanNiye boş yere olsun ya bakıp eğleniyoruz işte
Ayyy canım gri kamerayı görünce kormuş...Bizim fıstıklarda burada
Ekli dosyayı görüntüle 8410
Bence de. Bu konuşma baloncuğu veya caps şeklinde de yapılabilirdi. Fotoğraf çekebilmek belki zorlardıKonu aslında filtrelerle rahat yapılabilecek bir konsepte ama
Yarışma detayları konu altında yazıyor ama sormak istediğin başka bişeyse yardımcı olmaya çalışabilirimpeki bu yarismaya katilmak icin ne yapicaz hic katılmadigim icin bilmiyorum.
Tamam kuş montajlicazda montajladiktan sonra ne yapcaz.
Örneğin;
Ekli dosyayı görüntüle 8411
Böyle ama daha çekici.
Derslerim çok yoğun yetişmeye çalışıyorum. Bi akşam saatlerinde boşum oda uykusuzluktan keş gibi oldum gözaltlarım dayak yemiş gibiyim. Elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum.Katılım yok diyebiliriz sanırım ben varım bir de Şimal vardı ama ondan ses yok sanırım
TeşekkürlerYarışma detayları konu altında yazıyor ama sormak istediğin başka bişeyse yardımcı olmaya çalışabilirim
Sen hele bir kazan da verebilirsin.Peki yarismayi kazansam ödülü başka birine verebiliyorum. Çünkü sadece eğlenmek amaçli katiliyorum. Ve evde kilolarca yem var.
Tamam. Kazanan kazanana. Başarılar diliyorum katilanlaraSen hele bir kazan da verebilirsin.
Bence sen biraz daha resim ekle yetenek var sende
Peki konusunu yazmak zorunlu mu?14'üne kadar katılabilirsiniz
Burada belirtmek zorunda değilsiniz. Yarışma kurallarında belirtilen türde paylaşım yapalirsiniz belirtilen tarih aralıklarında...Peki konusunu yazmak zorunlu mu?
bahsedilen kategoriye konu açmanız gerekiyor Gülşah hocam.Peki konusunu yazmak zorunlu mu?