GülşahKandemir
Forum Sakini
hee anladım teşekkürlerbahsedilen kategoriye konu açmanız gerekiyor Gülşah hocam.
hee anladım teşekkürlerbahsedilen kategoriye konu açmanız gerekiyor Gülşah hocam.
Hiç anlamıyorum bu insanları. Neden sabah kalkmayı sevmiyorlar? Sabah kalkmak çok zor bir şey değil. Uyanacaksın ve yatağından doğrulup ayaklanacaksın. Çok zor bir şey değil. Herkes yapabilir bence. Hele erken yatarsan çok kolay şekilde kalkarsın. Sabah erken kalkalım arkadaşlar. Erken kalkan yol alır.yarışmanın son 1 günü kaldı
Ekli dosyayı görüntüle 8819
Almaz. Niye alsın? Erken kalkmak iyidir. Öyle saat 10’da kalkan insanı sevmem ben.Geç yatanda yol alabilir Birde buradan bakmak lazım
Doğan bey elimde çok güzel ağır çekim videolar var. Onları da koymak isterdim. Video atılmıyor diye biliyorum sitedenyarışmanın son 1 günü kaldı
Ekli dosyayı görüntüle 8819
instagram, YouTube gibi kaynaklar üzerinden yükleyip “Medyayı Paylaş” seçeneği ile video yükleyebilirsiniz.Doğan bey elimde çok güzel ağır çekim videolar var. Onları da koymak isterdim. Video atılmıyor diye biliyorum siteden
Onu biliyorum. Hani direk bu site üzerinden atılabilseydi keşkeinstagram, YouTube gibi kaynaklar üzerinden yükleyip “Medyayı Paylaş” seçeneği ile video yükleyebilirsiniz.
Maalesef. Böyle bir imkan yok.Onu biliyorum. Hani direk bu site üzerinden atılabilseydi keşke
Neyse artık belki o şekilde atarımMaalesef. Böyle bir imkan yok.
Nasıl attığın fark etmez zaten.Neyse artık belki o şekilde atarım
OMEN TONRIM! Çok basit bir işlemmiş!Daha önce deneyimlememişseniz söyleyeyim; çok basit bir işlem gerektiriyor youtube a video yüklemek, gözünüz korkmasın
Deneyimledim. Evet basit ama Youtube da herkesin kuşlarımı görmesini istemem. Mazallah nazar falan değerDaha önce deneyimlememişseniz söyleyeyim; çok basit bir işlem gerektiriyor youtube a video yüklemek, gözünüz korkmasın
Video yükleme penceresinde seçenekler çıkar. Liste dışı olarak belirlerseniz, sadece linkini paylaştığınız kişiler görebilirDeneyimledim. Evet basit ama Youtube da herkesin kuşlarımı görmesini istemem. Mazallah nazar falan değer
Bunu bilmiyordum. TeşekkürlerVideo yükleme penceresinde seçenekler çıkar. Liste dışı olarak belirlerseniz, sadece linkini paylaştığınız kişiler görebilir