Kabarık durma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melisatk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melisatk

Forum Sakini
Bugün bulut ve yağmurun genel kontrolü vardı veterinerde fırtına ve yağmur olduğu için goturemedim doktora giderken hasta olmasınlar dedim yağmurda kabarık durduğunu ve kuyruk aşağıda ve sekme olduğunu farkkettim dışkılarınin renginde begenmedim dışkı resimlerini temiz kağıt üzerine yapınca aticam Streamable VideoIMG_20230328_144920.jpg

Hocam eğer kuluçka durumundansa durgunluğu bence erteleyin. Kuluçka kuşları çok yoruyor, her şey olabilir görünür bu evrede. D vitamini ve kalsiyum takviyesini ihmal etmeyelim.
Ertelim o zaman hocam şuan daha iyi iki güne göre bide suni tohumlama yaptıktan sonra dişiyi kafese koyduğumda su birakiyor dışkı olmuyor sonra normale dönüyor büyük dışkı yapiyor su birakmasi normal mi hocam

Ertelim o zaman hocam şuan daha iyi iki güne göre bide suni tohumlama yaptıktan sonra dişiyi kafese koyduğumda su birakiyor dışkı olmuyor sonra normale dönüyor büyük dışkı yapiyor su birakmasi normal mi hocam
suni yapmadan önce dışkılamasını sağlamalısınız hocam. Hafif poposuna dokunun ve geri bırakın. Bir kaç sn içinde dışkılayacaktır. Ardından suni yapın
İshal durumu olabilir onun için de elektrolit veya pektim içerikli bir ürün kullanabilirsiniz divitsol gibi.

Geri