Seba kafes var.Böyle 2-3 tane alsam üst üste konsa olur dimi
Kalin telli guzel duruyor.Sizce bu nasıl
Teşekkür ederim ,peki hangisi?Kalin telli guzel duruyor.
Alt izgara tepsi ile beraber ayrica cikiyorsa cok iyi.
Ben buyuk olandan tek aldim 2 kusum icin.Teşekkür ederim ,peki hangisi?
Eyvah eyvah ben de görsellerde görüyorum led ışıklı falan çok hoşuma gidiyor o yüzden biraz bu kafese döndüm bit olayını ilaçlama falan yapınca oluşmaz diye düşünüyorum amaBu tip kafesleri sevmiyorum ben bit oluşumuna çok uygun ? ayni zamanda led ışık takmak gerekiyor. Çok karanlık
Bu tarzlar kafeslerin içine doğru düzgün ışık girmiyor. Led aydınlatmalarda kuşların sağlığını olumsuz etkileyebiliyor. Bence en iyisi telli kafesler.Arkadaşlar günaydın böyle bir kafes buldum fikirlerinizi bekliyorum
Pvc 50/40
Tahta iskeletli kafes var elimde şuan. Temizliğine dikkat edildiği sürece ve dış parazit için gerekli önlemler alındığında yakmaya gerek yok. Yani ortalıkta bu tür şeyler çok dönüyor ama sanıldığı kadar tehlikeli değil...Bu tarzlar kafeslerin içine doğru düzgün ışık girmiyor. Led aydınlatmalarda kuşların sağlığını olumsuz etkileyebiliyor. Bence en iyisi telli kafesler.
Herhangi bir yeri ahşaptan olan kafes kullanmayı düşünürseniz (salma kafes, ahşap profilli kafesler vs) ahşap kısımlarının, parazit yapmaması için, yakmak gerekir.
Başına kan biti sorunu gelmediği için böyle diyorsunTahta iskeletli kafes var elimde şuan. Temizliğine dikkat edildiği sürece ve dış parazit için gerekli önlemler alındığında yakmaya gerek yok. Yani ortalıkta bu tür şeyler çok dönüyor ama sanıldığı kadar tehlikeli değil...
Kompozit kafes diye aratırsanız aslında istediğinizle aynı. Sorun mdf yüzündenEyvah eyvah ben de görsellerde görüyorum led ışıklı falan çok hoşuma gidiyor o yüzden biraz bu kafese döndüm bit olayını ilaçlama falan yapınca oluşmaz diye düşünüyorum ama
Tamam işte.Başına kan biti sorunu gelmediği için böyle diyorsun
Öyle bir yuvalanıyor ki, hızını anlatamam. Fark ettiğinde çok geç kalıyorsun. Maalesef böyle bir durumda ürünü atmak gerekiyor.
Hayır anlatamadım sanırımTamam işte.Dediğim gibi dezenfektan ile güzelce temizlenir ve dış parazitleri düzenli yapılırsa risk baya azalıyor. Ama bazen tahta da olsa telli de olsa ne yapsak yine de gelebiliyorlar maalesef...