Kanlı siyah dışkı

benlimon

iyikus.com Üyesi
Az önce kanlı siyah dışkı yaptı. Elimde sulfa yok pazartesi günü alabilirim, augmentin var.

Arkadaşlar, netcox kullanmaya başlamıştım kanlı dışkı düzelmişti. 1. Hafta 3 gün 2. Hafta 3 gün şeklinde. Henüz 2. haftayı kullanmadım gününü bekliyorum. Dışkılar ilk günden düzelmişti. İlk önce kan gitti sonra siyah dışkı. Ama bugün bakıyorum galiba siyah dışkılar var ya da yeşil ama çok koyu yeşil. Yardımcı olabilecek kimse yok mu daha ne yapabilirim?

Not: Cem Memur'un videodaki anlatımıyla 3+3 gün şeklinde kullanıyorum.

@neanderthalensis @Malkoçoğlu @Doğanay Y.

Son düzenleme:

sulpamazetin, combi mix, instestinal, belgica de weeld b.s bunlardan birini kullanın sonrasında salmo mix veya parastop ile destekleyn

varsa elinizde kullanın amma ürün alacaksanız dedğim ürünlerden birini almak daha sağlıklı olur
Evet kullanıyorum. Daha öncede kullanmıştım geçen sene. E coliden dolayı veteriner tavsiyesiyle vermiştim. Şimdi tekrar kullanıyorum elimde sulfa yoktu bunu verdim geçen hafta. Bu hafta tekrar 3 gün vereceğim.

Arkadaşlar, netcox kullanmaya başlamıştım kanlı dışkı düzelmişti. 1. Hafta 3 gün 2. Hafta 3 gün şeklinde. Henüz 2. haftayı kullanmadım gününü bekliyorum. Dışkılar ilk günden düzelmişti. İlk önce kan gitti sonra siyah dışkı. Ama bugün bakıyorum galiba siyah dışkılar var ya da yeşil ama çok koyu yeşil. Yardımcı olabilecek kimse yok mu daha ne yapabilirim?

Not: Cem Memur'un videodaki anlatımıyla 3+3 gün şeklinde kullanıyorum.

@neanderthalensis @Malkoçoğlu @Doğanay Y.

2. kürden sonra etkisi daha net gözükecektir

Geri