Az önce kanlı siyah dışkı yaptı. Elimde sulfa yok pazartesi günü alabilirim, augmentin var.

Sktsi geçince attım yenisini almamıştım maalesef. Yarın bulmaya caliscam. Netcox var ama elimdeDirek sulfa baslayin derim ben.
Netcoxta olur. Sulpha daha kapsamli oldugu icin o daha garanti olurdu ama olsun.Sktsi geçince attım yenisini almamıştım maalesef. Yarın bulmaya caliscam. Netcox var ama elimde
Netcox daha güçlü ilaç diye biliyorum ben. Şimdi onu verdim. İnşallah faydasını görürüz yaşatabilirim.Netcoxta olur. Sulpha daha kapsamli oldugu icin o daha garanti olurdu ama olsun.
Sulfa yerine netcox kullandım aynı etkiyi vermez mi?sulpamazetin, combi mix, instestinal, belgica de weeld b.s bunlardan birini kullanın sonrasında salmo mix veya parastop ile destekleyn
Evet kullanıyorum. Daha öncede kullanmıştım geçen sene. E coliden dolayı veteriner tavsiyesiyle vermiştim. Şimdi tekrar kullanıyorum elimde sulfa yoktu bunu verdim geçen hafta. Bu hafta tekrar 3 gün vereceğim.varsa elinizde kullanın amma ürün alacaksanız dedğim ürünlerden birini almak daha sağlıklı olur
Arkadaşlar, netcox kullanmaya başlamıştım kanlı dışkı düzelmişti. 1. Hafta 3 gün 2. Hafta 3 gün şeklinde. Henüz 2. haftayı kullanmadım gününü bekliyorum. Dışkılar ilk günden düzelmişti. İlk önce kan gitti sonra siyah dışkı. Ama bugün bakıyorum galiba siyah dışkılar var ya da yeşil ama çok koyu yeşil. Yardımcı olabilecek kimse yok mu daha ne yapabilirim?
Not: Cem Memur'un videodaki anlatımıyla 3+3 gün şeklinde kullanıyorum.
@neanderthalensis @Malkoçoğlu @Doğanay Y.
koyu yeşil gibi daha çok dışkılar. Netcox gerekli işlevi görecektir.![]()
![]()
![]()
Dışkılar siyahlaştı ve halsizlesti iyice. Şu an için yapabileceğim bir şey var mı?2. kürden sonra etkisi daha net gözükecektir
antibiyotik kullanmanız gerekebilir.
kuşun videosunu paylaşırsanız iyi olur
En son salı günü akşam aldım ilaçlı suyunu, yerine temiz su verdim. Evet ileri derecede halsizlik yok keyifsiz ve sessiz ayrıca dışkılar siyah.kuşta kabarma ve ileri derece bi halsizlik yok. ilacı en son hangi gün verdiniz?