Az önce kanlı siyah dışkı yaptı. Elimde sulfa yok pazartesi günü alabilirim, augmentin var.

En son salı günü akşam aldım ilaçlı suyunu, yerine temiz su verdim. Evet ileri derecede halsizlik yok keyifsiz ve sessiz ayrıca dışkılar siyah.
Çeşme suyu değilde tatlı su veriyorum bı yerden dolduruyoruz bizde içiyoruz zaten. Ama elimde erikli suyuda var.yarın sabah başlayabilirsiniz bence. yalnız ilaçlı suyu min 12 saatte 1 tazelemeyi unutmayın, çeşme suyu kullanmayın
Bugün ilacın son günü yani 3. Gün. Dışkılar bu şekilde. Kendisi keyifsiz sessiz. Yoğun tüye girdi. Dışkılar kokmaya başladı.. öyle yoğun bı koku değil ama sanki önceden böyle koku almiyodum emin olamadım..yarın sabah başlayabilirsiniz bence. yalnız ilaçlı suyu min 12 saatte 1 tazelemeyi unutmayın, çeşme suyu kullanmayın
Probiyotik multivitamin hep veriyorum. Kimsenin bı fikri yok ölüme mi terkedeceğim..
Bundan sonra daha iyi hissetmesi için ne yapabilirimYapılması gereken yapılmış doğru ilaç kullanılmış bunun dışında ne yapabiliriz? Demekki kuşun hastalığı ilaçla tedavi edilecek aşamayı geçmiş..
30 sn kadar video paylaşırsaniz iyi olur
Bu ilacın kullanımı biraz farklı yukarda da bahsetmiştim, o yüzden bilemiyorum. Kokuda var mı yok mu çok anlamadım aslında..İlaç kullanımı duruma göre +1/2 gün uzatılabilir. Dışkılar fena görünmüyor ancak kokunun olmaması gerekiyor.![]()
Pekala bugün son gündü ama cumaya kadar tekrar vereyim o zaman. Tekrar inceleriz dışkıları, kuşu..doğanay hocanın dediği gibi ilacı 1-2 gün daha uzatabilirsiniz bence. ardından biraz dinlendirip öyle karar vermek gerekir, koksidiyoz yanında başka patojenler de olabilir
doğanay hocanın dediği gibi ilacı 1-2 gün daha uzatabilirsiniz bence. ardından biraz dinlendirip öyle karar vermek gerekir, koksidiyoz yanında başka patojenler de olabilir
1 hafta sonra 3. Kür yapıyorum o zaman?Eğer ilaca devam edilicekse bence biraz ara verilip 3. kür şeklinde kullanılması daha iyi olur.. Şuan devam edilmesi kuşu daha kötüye götürebilir...
1 hafta sonra 3. Kür yapıyorum o zaman?