Kemirgen talasini kabul etmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melisatk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melisatk

Forum Sakini
Hocam diside yine yumurta var sanırım yuvaliga bir önceki kuluckada normal talaş koymuştum yumurtaları kenara koyup duruyordu oynuyordu 3. Den sonra talasin üzerine ve ortaya koyup oturmaya başlamıştı sizin dediğiniz gibi kemirgen talaşı aldım koydum 1 hafta yuvaya girmedi kemirgen talasini çıkardım normal talaş koydum girmeye devam etti şuan yuvaya giriyor çok değişik bunlar 😂 şimdi ben napim normal talaş mi koymaya devam edim bir önceki kuluçka gibi yoksa boş mu kalsın yuvalık aldığım kemirgen talaşı bundan

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230307-175447_2.png
    Screenshot_20230307-175447_2.png
    202.9 KB · Görüntüleme: 2
Bu arada kemirgen talaşı kabul etmiyorsa diğer talaslari denemekte büyük fayda var dişinin davranışını iyi analiz etmek gerekiyor
Benim dişimde çok seçici davrandı ama hemster talasinda karar kıldı
Ona rağmen benim ilk koyduğum talasin 3/2 sini yuvalık ile folluk arasına atıyor ☺️
Hocam benim dişinin nazı seçiciliği beni öldürecek zaten 😂 ben şunu anlamadım şuan evin en sessiz ve karanlık yerindeler odayada kimseyi sokmuyorum yarın 2. Yumurta gelir bir dahaki kuluçka öncesi mi dediginiz gibi yapım bide hocam dün ve bugün çok bagiriyorlar dişimi erkek mi bagiriyo bilmiyorum ama nedenini anlamadım bulutta dişinin yanına yuvaliga giriyor çıksın diye mi bagiriyor acaba

Hocam benim dişinin nazı seçiciliği beni öldürecek zaten 😂 ben şunu anlamadım şuan sessiz ve karanlık yerdeler yarın 2. Yumurta gelir bir dahaki kuluçka öncesi mi dediginiz gibi yapım
Şuan için beklemek en iyisi benim dişim hep 3 Yumurtadan sonra tamamen yatmaya başladı eğer yumurtaları tamamlandıktan sonra geceleri üzerine yatmiyirsa benim söylediğimi deneyebilirsiniz ama dişi yanlız olacak şekilde

Şuan için beklemek en iyisi benim dişim hep 3 Yumurtadan sonra tamamen yatmaya başladı eğer yumurtaları tamamlandıktan sonra geceleri üzerine yatmiyirsa benim söylediğimi deneyebilirsiniz ama dişi yanlız olacak şekilde
Bir önceki kuluckada benim dişi de 3. Den sonra yatmaya başladı inşallah bu sefer daha iyi oturur daha 6 aylık buda etkili olabilir galiba

Bir önceki kuluckada benim dişi de 3. Den sonra yatmaya başladı inşallah bu sefer daha iyi oturur daha 6 aylık buda etkili olabilir galiba
Olabilir tabi ki genç bir anaç tecrübesiz
Bu kulukca nasıl sonuçlanırsa sonuclansin dinlemeye al dişiyi ve güzel bir bakım ile kendine gelmesini sağla sonrası Allah Kerim ☺️

Olabilir tabi ki genç bir anaç tecrübesiz
Bu kulukca nasıl sonuçlanırsa sonuclansin dinlemeye al dişiyi ve güzel bir bakım ile kendine gelmesini sağla sonrası Allah Kerim ☺️
Evet hocam bende öyle düşünüyorum yoruldu haklısınız bu bakım sırasında multivitamin probiyotik dışında ne gibi bakım yapilabilir evde yumurta maması yapıyorum birde yeterli galiba bu arada evde kedi varya ayrı kafeslerde aynı odada olsalar sıkıntı olur mu

Başka
Evet hocam bende öyle düşünüyorum yoruldu haklısınız bu bakım sırasında multivitamin probiyotik dışında ne gibi bakım yapilabilir evde yumurta maması yapıyorum birde yeterli galiba bu arada evde kedi varya ayrı kafeslerde aynı odada olsalar sıkıntı olur mu
imkanınız yoksa tâbi aynı odada olabilirler ama çok ses olur ☺️ eşleri ayırınca birbirleri ile haberleşmeyi ihmal etmiyorlar 😄
Ben yumurta manasına tarçın yeşillik ve bir çay kaşığı susam ekliyorum
Kişniş tohumu da verdim bu süre içinde
Kabuklu olanından

Başka

imkanınız yoksa tâbi aynı odada olabilirler ama çok ses olur ☺️ eşleri ayırınca birbirleri ile haberleşmeyi ihmal etmiyorlar 😄
Ben yumurta manasına tarçın yeşillik ve bir çay kaşığı susam ekliyorum
Kişniş tohumu da verdim bu süre içinde
Kabuklu olanından
Anladım teşekkür ederim boş oda var ama kedi uyurken bizimle yatiyo diğer odaya girmesi yasak kırılacak şeyler var salonda beraber oturuyoruz tek bir oda kalıyor geriye o odada kuşların 😂ses önemli değil hocam otmelerinde sıkıntı olmuyor apartmanda herkesin kedi köpek kuşu var anlayislilar bu konuda diğer türlü ayirdigimda sürekli kafesin yeri değişiyor kuş strese giriyor aynı odada olmaları sıkıntı olmazsa yine de dişi dinlenebilirse daha rahat ederler 😂

Anladım teşekkür ederim boş oda var ama kedi uyurken bizimle yatiyo diğer odaya girmesi yasak kırılacak şeyler var salonda beraber oturuyoruz tek bir oda kalıyor geriye o odada kuşların 😂ses önemli değil hocam otmelerinde sıkıntı olmuyor apartmanda herkesin kedi köpek kuşu var anlayislilar bu konuda diğer türlü ayirdigimda sürekli kafesin yeri değişiyor kuş strese giriyor aynı odada olmaları sıkıntı olmazsa yine de dişi dinlenebilirse daha rahat ederler 😂
Bu süreci tatamlayalim hep birlikte sonrasına bakarız dişiye gerekli imkanı sağlayacağından eminim 🤗

İnşallah hocam tuhafıma gitti bişey mi oldu diye merak ediyorum 😂 ikinci yumurta geldi bugün artık oturucak galiba 🧿
Oturur merak etme 😄
İlk kulukca mi ? Peki
Yeni bir konu açmani tavsiye ederim kuluçka günlüğünde
Yuvaligi pek açma bu süre içerisinde rahatsız olmasın

Geri