Bu arada bu blokların fiyat aralığı nedir? 10-15 lira söyleyen duydumda. Kazıklanmakta istemem pek.İyidir. İçeriğine baktım, güzel.
Bu arada bu blokların fiyat aralığı nedir? 10-15 lira söyleyen duydumda. Kazıklanmakta istemem pek.İyidir. İçeriğine baktım, güzel.
En fazla 7-8 lira. 15 liraya blok olmaz.Bu arada bu blokların fiyat aralığı nedir? 10-15 lira söyleyen duydumda. Kazıklanmakta istemem pek.
En fazla 7-8 lira. 15 liraya blok olmaz.
Sağolun cevaplarınız için.Benim linkte paylaştığım isimde hırdavatçıya iletirseniz size uygun olan ürünü verecektir.
Hocam birde benim kuşumun gagası bayağı sivrileşti acaba bu gaga taşıyla törpüleyemediği için mi? Törpülemeye çalışıyor ama alçı dayanıksız olduğu için hemen kırılıp yere dökülüyor.En fazla 7-8 lira. 15 liraya blok olmaz.
Bu mineral blok ile demi törpüleyemez?Çok alakası yok maalesef. Gaga taşının sadece adı öyle diyeceğim. Ben gaga taşıyla törpü yapan çok az kuş gördüm. Yapıyorsa da etkisi çok az. Gaga makasları ya da herhangi bir tırnak makasıyla dikkatlice kısaltmak gerekiyor.
Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşu Gaga ve Tırnak Kesimi
Muhabbet Kuşu Gaga ve Tırnak Kesimi Doğru tünekler ve kafes içinde bulunması gereken ürünler olduğunda bu işlemi yapmamıza bazen gerek kalmıyor. Muhabbet kuşlarımız bu ürünleri kullanarak gagalarını ve ayak tırnaklarınının uzunluğunu kendi yöntemleriyle kontrol altında tutabiliyorlar. Örneğin...iyikus.com
Mineral blokla törpüler işte. Gaga taşıyla törpülenmez ama blokla törpülenir. Çok uzamış gagayı blokla da törpüleyemez ancak gagayı kestikten sonra kısalmış haliyle törpüleyebilir ve bir daha uzamaz.Bu mineral blok ile demi törpüleyemez?
Kaan,Ya uğraşma taş falan yapmakla. Kuşlar tüketmiyor çünkü. Pürüzsüz bir yüzeye sahip olduğu için gagalarıyla yiyemiyorlar. Alçıyla falan da uğraşma. Kafesinde bir tane kalamar kemiği bir tane de mineral blok olsun yeter.Ekli dosyayı görüntüle 7856
Gritiniz varsa kaanın paylaştığına gerek yok. İçeriği aynıdır. Aşağıdan bakıp kendinizdekiyle karşılaştırın..Peki Quik marka mineral blok iyi midir?
Biraz daha uzaktaki petshopun sitesinden buldum.
Hocam bu gaga taşını siz mi yaptınız?Kaan,
Pürüzsüz yüzeyi yiyemiyorlar ne demek?öyle bir şey yok. Bunlar kıvrık gagalı.. gayet yerler. Nerden duydun onu?Ekli dosyayı görüntüle 7860
Gritiniz varsa kaanın paylaştığına gerek yok. İçeriği aynıdır. Aşağıdan bakıp kendinizdekiyle karşılaştırın..
Ekli dosyayı görüntüle 7861
Bu kalsiyum blok. Hayır. Tedarikçimden satın alıyorum. 3.5 tu lira idi en son.Hocam bu gaga taşını siz mi yaptınız?
Bildiğimiz hızlı kuruyan beyaz alçı. 1 kg'ı 1 TL gibi bir fiyat.
Gritiniz varsa kaanın paylaştığına gerek yok. İçeriği aynıdır. Aşağıdan bakıp kendinizdekiyle karşılaştırın..
Ekli dosyayı görüntüle 7861
Geçer geçer tam ideal aslında bir tık daha ufaklarınıda denedik biz bunu hangi çuvaldan açıyor öğrenemedik. Doğanay ile beraber aldık. Kırmızı kil oranı çok güzel bunun hocam. İstiridye, kuş kömürü va. cabası. Bunu bildiğin çatır çatır yiyorlar deriz ya öyle yiyorlar. Tam yutmaz kuşlar gritleri zaten mecbur geveleyecekFaruk bu nasıl bir grit ya büyük büyük güvercin içinmi? Bu muhabbetin bağırsağından geçiyormu, yani dışkıyla atabiliyormu?
Hızlı kuruyan alçı kullanılması gerekir. Yabancıların paris sıvası dedikleri bu alçıdır. Bu alçı kalsiyum karbonattır ve suya eklenip kurutulduktan sonra kuşlar için tüketimi güvenlidir. Toz hali uygun değildir. Suyla teması önemlidir. Gazı alınmış soda yararlıdır. Eklenme amacı mineral oranını arttırmak ki oldukça işe yaramaktadır.