Furtan Kobay
iyikus.com Üyesi
Selamlar, daha önceki konumu hatırlayacaksınızdır. Triflucan sonrası kuşun iyileştiğini yazmıştım ancak sorun yeniden başladı.
Kuşu yeniden veterinere götürdüm. Baytril verdi ve bu ilacı kuşun ağzına damlatmamın ardidan kuş ilacı yuttu ancak sonra yoğun köpüklü şekilde kusmaya başladı.
Şuan kusması bitti ve yem yemeye çalışıp kafes altına indi.
Eğer baytril işe yaramazsa yeniden veterinere götüreceğim ama sormak istediğim şu, bu durum ilaç kullanırken normal mi? Ne yapmam gerekiyor?
Muhabbet kuşu yem kusuyor, kafes altında duruyor
Merhaba öncelikle kuşum 3 yaş civarında bir erkek muhabbet kuşu. Kuşum yaklaşık 2 aydır bu durumda. Peki ' neden bu kadar uzun süredir bekledin? ' diye soracaksınızdır. Bu sorun başladığında muhabbet kuşum tüy dökümündeydi ve ben bu durumun normal olabileceğini düşündüğüm için hiç ellemedim...
iyikus.com
Kuşu yeniden veterinere götürdüm. Baytril verdi ve bu ilacı kuşun ağzına damlatmamın ardidan kuş ilacı yuttu ancak sonra yoğun köpüklü şekilde kusmaya başladı.
Şuan kusması bitti ve yem yemeye çalışıp kafes altına indi.
Eğer baytril işe yaramazsa yeniden veterinere götüreceğim ama sormak istediğim şu, bu durum ilaç kullanırken normal mi? Ne yapmam gerekiyor?