Arkadaşlar iyi akşamlar. Çiçi'nin tırnakları eklediğim resimdeki gibi çok uzadı sanki. Kesmek istiyoruz fakat korkuyoruz çünkü açık renkli tırnaktan belli olduğu gibi belli olmuyor. Nasıl kesebiliriz? Şimdiden teşekkürler
Petshoplar’da öyle satılıyor. İnternetteyse 10 lira 20 lira gibi saçma fiyatlarla satılıyorlar. Uzunlukları da 20-30 cm falan yani, çok uzun değil. İnternette nedense daha pahalı.1-2 tl arası değişiyor satan kişiye göre.
Böyle bir fiyat farkı olması çok saçma :/Petshoplar’da öyle satılıyor. İnternetteyse 10 lira 20 lira gibi saçma fiyatlarla satılıyorlar. Uzunlukları da 20-30 cm falan yani, çok uzun değil. İnternette nedense daha pahalı.
Şu anda tünekleri sert fırça ile temizliyorum. Kuruyunca sirkeli su ile dezenfekte etmeye çalışıyorum. Kuruduktan sonra takıyorum. Hafta da 1 detaylı temizliyorum. Her gün veya 2 güne 1 de alt tabandaki kağıdı değiştiriyorumTırnakları çok uzun değil aslında ama bir tık uzun. Şu aşamada sıkıntı yaratmaz. Temizlemek ve dezenfekte etmek aynı şey değildir. Dezenfekte edilecek yüzeyin düz ve pürüzsüz olması lazım. Öncesinde kaba yüzey temizliği yapılmalıdır ki girintili parçaların erişilmeyen kısımları olur. Temizlenemeyen parçalarda yeterli dezenfekte edilemez.
Eğer dışarı çıkarsam uğrayıp alırım. Ulus kuş halinden almıştık Çiçi'yi fazla bir yer bilmiyorum ama orayı biliyorumAnkara da yaşadığınız için bir kaç yer önerebilirim. Ulus kuş halinin üst katında Bor ticaret var. Oradan tüneğü 1 ya da 1,5 TL alabilirsiniz. Aynı şekilde dal darıdan diğer tüm gerekli şeyler uygun, olması gereken fiyata satılmaktadır. Bor ticaretin 1 büyük şubesi daha var. İskitlerde orası da.