Koyu Yeşil dışkı ve Halsizlik

Birddirb

Yeni Üye
8314.webp8282.webp

İyi günler muhabbet kuşuda kabarıklık ve dışkısında problem fark ettim. Kuş tüy dönemineyenş giriyordu ama onun dışında bir rahatsızlığı var gibi, uyuklaması artmaya başladı ama bazen hali toparlanıyor, tam durumu ağırlaşmadan hareket etmek istiyorum, yulaf veriyorum yiyor, bir sefer kusma yaşadı, kuşu da zaten ayrı kafese aldım, dün hafif kabarıklık başlamıştı dikkatimi çeken ama bugün bir nebze daha arttığını hissettim, veterinere gitme şansım gerçekten çok zor onun dışında nasıl bir yol izlersek ben hazırım, yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler dilerim..

Tiriflucan ve enroflaksasin etken maddeli bir antibiyotik başlayın. 100 ml suya 12 damla triflucan 8 damla da antibiyotik. Antibiyotiği paylaşırsanız dozu güncelleriz ama ilk o şekilde başlayın tedaviye. Ayrıca Bt amin forte edinip 10 damla da ondan katın ilaçlı suyuna. Günde eşit aralıklrla 2-3 kez taze ilaçlı su hazırlayın.

Tiriflucan ve enroflaksasin etken maddeli bir antibiyotik başlayın. 100 ml suya 12 damla triflucan 8 damla da antibiyotik. Antibiyotiği paylaşırsanız dozu güncelleriz ama ilk o şekilde başlayın tedaviye. Ayrıca Bt amin forte edinip 10 damla da ondan katın ilaçlı suyuna. Günde eşit aralıklrla 2-3 kez taze ilaçlı su hazırlayın.
Tamamdır teşekkürler yarın eczaneye gidip trıflucan temin edeceğim eczaneden alabileceğim önerdiğiniz enroflaksasin etken maddeli antibiyotik adı var mı acaba yoksa herhangi bir enroflaksasin antibiyotik uygun mudur?

Enroflaksasin etken maddesi beşeri ilaçlarda yok bildiğim kadarıyla. Veteriner veya zirai ilaçlar satan yerlerde olabiliyor. Eczaneden flagyle de alın alabiliyorsanız. Reçetelidir çünkü. Her an ona da başlamanız gerekebilir. Alamazsanız combimix sipariş edin netten. Elimizde bulunsun belki kullanmak gerekir.

Enroflaksasin etken maddesi beşeri ilaçlarda yok bildiğim kadarıyla. Veteriner veya zirai ilaçlar satan yerlerde olabiliyor. Eczaneden flagyle de alın alabiliyorsanız. Reçetelidir çünkü. Her an ona da başlamanız gerekebilir. Alamazsanız combimix sipariş edin netten. Elimizde bulunsun belki kullanmak gerekir.
Bugün bayağı bir eczane dolaştım ürünlerin hiçbiri yok nerdeyse olanlarda reçete istiyor trıflucan piyasada genel olarak stoklarda bulunmuyormuş zor da olsa en son gittiğim eczanede bulabildim trıflucanı o da depodan yarın sabah getirecekmiş, yarın sabah gidip alacağım eczaneden trıflucanı, sizce ne yapmalıyım, yarın trıflucan ı edindiğim gibi yalnızca suya 12 damla katıp versem olur mu acaba?

Geri